Suzin merhaba siz de benim gibisiniz bir kaç haftadır bazı pişirme yöntemleri buldum ben sizinle paylaşayım siz de yeyin doktoruma yumurta peynir vs yiyemediğimi söyledim kaşar yemem gerektiğini çok fazla kalsiyum olduğunu söyledi.bu sabah organik yumurta aldım 1 ay sonra denemek istedim yumurtayı kırdım kaba üzerine bolca beyaz peynir(mis peynir şoktan aldım) azıcık un azıcık süt attım maydonoz kıydım içine karıştırdım hafif tereyağında pişirdim arkalı önlü ve arasına kaşar rendeledim onu da erittim katladım omleti tabağa koydum yanına bolca tere roka koydum önce yeşillik yedim sonra omletimi gerçekten tadı çok güzeldi lütfen ısrarla söylüyorum deneyin hiç değilse protein kalsiyum alın ilk etapta eşinize veya annenize falan yaptırın kokusunu almayın güzelce yeyin benim annem pişirdi sağ olsun bi deneyin hiç değilse inşAllah benim gibi yersiniz sonra ben patates aşığıyım biliyorsunuz ki kızartma da haşlamada o koku çok geliyor ben de patatesi elma dilimi doğradım içine az sıvıyağ bolca karabiber kekik kırmızı toz biber tuzpul biber ve azcık köri koydum fırın kağıdı koyduğum tepsimde fırında pişirdim inanın bir gram bile koku kalmadı onu tamamen güzel bir şekilde yersiniz.Tavuğa gelince patates kadar sıfır koku ve tat olma sa da dün fırında tavuk yaptım akşamdan birazcık yoğurt ve söylediğim baharatları kattım diğer gün öğleden sonraya kadar marine oldu azıcık salçalı su yaptım verdim fırına tamam tavukta hiç almıyor değilsin ama ocakta pişen kızaran ve haşlanan tavuğa göre çok çok iyi yeniyor azıcık ketçapla batırıp bol salata ile yeyin ben denedikçe yine paylaşırım dilerim Rabbim bizlerin yardımcısı olur bir nebze faydam olursa ne mutlu 🙏❤️