Tugbayldrm0133 Tugizzz Çok teşekkür ediyorum canım tavsiye ve uyarın için. Sağlıklı doğumlar hepimize 🌼
icimdekikelebek Medline hastanesi Selçuk doğan. tatlı hocamız, ulaşılabilir, Babacan, pozitif tavsiyeler üzerine gitmiştim hep onda devam ettim hamile kalmadan önce başladım
_Mother_ Derenils yani ben hiç girmedim daha ama girenler ücretsiz olduğunu söyledi kan ve idrar tahlilleri de ücretsiz oluyor şeker yüklemesi de ücretsiz merak ettiğin ne varsa cevaplarım canım tüm konuya hakimim 27 haftalık gebeyim ilk günden beri hakan hocanın takibindeyim
Derenils _Mother_ bende 5 haftalık hamileyim ona gitmek istiyorum randevu aldım kendisinden ilgi alakası nasıl istediğimiz zaman ulaşabilir miyiz kendisine ve isteğe bağlı sezaryen yapıyor mu teşekkür ederim şimdiden 🙏😍
_Mother_ Derenils canım her şey çok iyi bilgilendirmesi ve ilgisi vs tek sorun randevu saatinde içeriye alınmıyoruz bekliyoruz yani bana kendi şahsi numarasını vermişti hatta gebe kalmadan önce numarası vardı bende isteyin verir zaten saat kaç olur ise olsun mesaj atıyorum cevap veriyor sağ olsun isteye bağlı sezeryan yaparmı bilmiyorum canım ikili test ve detaylı ultrasona da ben zam öncesi girdim istersen fiyatları yazim yine birde bebeğin durumu iyi ise ilk zamanlar muayene kısa sürüyor bilgin olsun
_Mother_ Derenils Muayene ücreti 232₺(bu zam sonrası fiyatı) İkili test 183₺( zam öncesi yapmıştım ben) Detaylı ultrason 333₺( zam öncesi yapmıştım) Sezaryen doğum 2600₺ Normal doğum 3700₺ Çift kişilik oda 165₺ Tek kişilik oda 485₺ Özel oda 685₺ Kan ve idrar tahlilleri ücretsiz Şeker yüklemesi ücretsiz Nst hiç girmedim ama giren kişiler ücretsiz dedi
Cylncyln_01 _Mother_ ama canım devlette bir dr oldugu icin doğumunda hangi dr nöbetciyse o yaptırır diye biliyorum
_Mother_ Cylncyln_01 biliyorum canım onu ben zaten o konuda sorun yok nöbette kim denk gelirse artık normal doğumu da ebeler yapıyor sanırsam zaten rabbim iyi insanlar ile karşılaştırsın inşallah eşim polis memuru şehir hastanesinde tanıdıkları falan da var bakalım inşallah mahçup olmayız ben zaten normal doğum olacağı için şayet her şey yolunda gider ise şehir hastanesinde doğum yapmayı düşünüyorum özel hastaneye vereceğim ücreti de kendime bakım yapmayı düşünüyorum 40 çıktıktan sonra 😂😂
Cylncyln_01 _Mother_ bende canım eşimin görevinden dolayı Adanadayim 24 haftalık oldum daha bir dr bulamadım dedigin gibi doğum ücretleri aşırı yüksek
_Mother_ Cylncyln_01 aynen yaa valla eşim tek çalışıyor yoruluyorlarda vakıfsındır da zaten eşim bana bıraktı nerde doğum yapmak istersen dedi ama ben o kadar ücret ödemek mantıksız geldi takibini hangi hastane de yapıyorsun bende 27+2 haftalığım
Cylncyln_01 _Mother_ canım ben algomede gidiyordum memenun kalmadim sonra balcaliya prof gittim detayli icin o çok iyi bir doktordu daha gitmedim henüz doktora sonra toplasan 3-4 defa gittim
Cylncyln_01 _Mother_ amin canım sende inş saglicakla kucağına alırsın nor.al doğum olacağını dr mu söyledi sana
_Mother_ Cylncyln_01 şuan doğum nasıl olacak diye konuşmadık doktorumla ama normal doğum düşünüyorum ve şuan da zaten bir sorun yok ama bakalım ileride kesinleşir muayenelerime zaten Seyhan başkente gidiyorum doktorum bana zaten hangi doğumu uygun görürse söyler artık ona göre hareket edecez bizde