Bernadoruk Kızlar hamileleliğim boyunca midem hiç bulanmazdı iki gündür sürekli midem bulanıyo neden olablr acaba🙄
esoeso Eebbrruu bnmde asırı mdem bulanyr ıshalmde var yaa ama sancılrmcok nadır 35 +1 deym ıshaln dogm belrtsı oldggu blmyrdm
Domatesimm Eebbrruu bende 36. Haftadayım ishal ve kusma var 🤦🏻♀️ Ve mide bulantısı yaşıyorum akşamları özellikle.
Zeze03 Eebbrruu bnmde 36+4 bu haftaya girdiğimden beri mide bulantısı bardı bugğn ishal var Buda Doğum belirtti olabilir mi açana 🙁🤭
Tugbaaa Bernadoruk bende sancida cikti biraz fazla hareket etsem geldi gelecek arkadasim ne yediyse sabaha kdr cikardi zehirlendim korkusuyla gitti 3 cm acilmasi vardi 4 saatte dogurdu geldi ☺
Eebbrruu Bernadoruk doğumun yklastginin belirtisi cnm. Bnde de hafif migde bulantısı ve ishal var 3 gündür fln. Dktruma srdum dguma işaret dedi 😐😞
Domatesimm Eebbrruu yaaaa öyle mi😊 hayırlı zamanda olsun inşAllah. İnsan hisseder mi acaba benim de içimde bi his var bu yönde 🤨
Retina Bernadoruk benimde bulanıyo doktor normal dedi ama üşütmeklede alakalı olabilir gece sıcak diye açıyoru üstü başı üşütüyoruz biraz bu gece diklat edim biraz muhtemelen yarın kesili bulantı
Tugbaaa Bernadoruk ben dogurucammi acaba geceden beri kasiklarimda belimde sanci var midemde bulaniyor
Eebbrruu Bernadoruk ne kadarı belli olmaz benim 3 , 4 gündür var ishal o senin acilmana sancina bagli
Eebbrruu Bernadoruk himm bilmiyorum cnm. Kaç gündür migde bulntin var. Daha pek ishal de olmamissin biraz takip et bklm.