Mrvalp9218 Alfabetaa amin inşallah sende istediğin gibi sağlıkla yavrunu kucağına alırsın inşallah doktor desteği önemli.
Bsrbsn Munzurrrrr bende Tuba nadide yılmaza gidiyorum gayet memnunum 38+3üm gebeliğimin başından beri oradayım inşallah doğumum da orda olacak
leylaylmz Munzurrrrr medipol mega üniversite hastanesinde benim daha önce senelerce gittiğim mükemmel bir doktor var
Uzramm Mrvalp9218 bende duygu hanima gidicem pazartesi günü 38+4 teyim. Normalden ziyade sezeryan yanlisiyim. Istege bağlı Sezeryan ucretleri ne kadar yüksek 9500:( doktor zorunlu sezeryan yapar mi acaba..
Uzramm Mrvalp9218 yok duygu hanima ilk kez gidicem. Bakalim ne diyecek bebegin kafasi da ileri de. Fiywtlar bu kadar yüksek olduğu icin olacaksa zorunlu sezertan olsun bari diyorum :(
Mrvalp9218 Uzramm çatı muayenesi yaptiktan sonra karar verir heralde neden istemiyorsunuz normal doğumu bu benim ikinci hamileliligim ilki sezeryan olduğu için çok zorlanıyorum ilk dogumda 7 cm açılmayla kafası takildi diye acil sezeryana alındım doktor normal yapabilirsin derse bekleyin ve deneyin bence.
SumeyyeUslu Bende ilk doğumumu Duygu Işıl Gencer’de normal doğum olarak yaptım. Normal doğum yapmamın en büyük sebebi doktorumdur. Çok sabretti çok destek oldu bana 13 saatin sonunda normal oldu. Şimdi ikinci bebeğime hamileyim. Yine Duygu Hanıma giderim.