dilaraberk Gkcgkc Bende ayni hafta yasadim cati agrisi cok sukur 32+3 um gecti sanirim bebek bi anda kilo alinca oyle bir agri olusabiliyo normalmis bende endiseleniyodum
Neslihan1903 Gkcgkc tam 28 haftalığım gece uykusu yok resmen ne dağa ne sola dönebiliyorum eşimi yataktan atacağım nerdeyse 😂 magnezyum iyi geliyor
Demiralpmoms Gkcgkc valla sizin haftalarınızdayken başladı hala devam edıyor artarak. 32 haftalıgız şimdi 😕
_Mother_ Gkcgkc ✋🏻26 haftalık olarak bende sıramı alim burda en çokta yatakta dönerken zorlanıyorum bazen eşime beni çevir diyorum 😂
Gkcgkc _Mother_ keşke sadece dönerken olsa o agrı :( artık dinlensem de agrıyor sizin de çatı agrısı mı kasık mı
_Mother_ Gkcgkc çatı ağrısı canım vajinanın olduğu bölge ayağımı kaldırınca bile ağrıyor bazen yürüyünce de oluyor doktora sordum normal olur dedi bu durum normal doğuma engel değil ama demi
Ozgeeeayaz Ayy 21 haftalıkım bende ama çatı ağrısından şikayetçiyim neden oluyor acaba yürürken canım acıyor resmen
Emel91 Bende 34+3 akşamdan beri sanki vajinam yırtılıyor gibi acı var pazartesi doktora görünmüştüm akıntıdan dolayı bişe çıkmayınca her ihtimal nst bakalım dedi sancım çıktı onla alakası var mıdır 😔 tek olduğum zamanlar panikliyorum
Fatos007 Gkcgkc Bende 28 deyim 2 haftadan beri yaşıyorum bu acıyı. Daha önce belim ağrırdı o geçti bu başladı ama bel ağrısını arar oldum. Gece sağa sola dönmek resmen işkence.
Dilaam Gkcgkc benim 21 haftalık bir hafta oldu yeni ev taşıdım ondan mı bikmiyorum başladı çatı ağrım ikinci gebelik belki o yüzden erken başlamıştır diyorum ama bacaklarımı acamiyorum resmen öyle oluyor bazen
DMLBRK Gkcgkc bende 27. Haftada baslamisti suan 30 dayiz doktora sordum normal ama biz yinede bi toko cektirelim dedi kasilmalara baktilar sonuc normal bol su ic ve agir is yapma kendini yormamalisin dedi yoruldugumda daha kotu oluyo gercekten