cansugrn confundo bu arada eşim 1 bck yil önce oldu o zaman pandemi falan yoktu. Simdide hamileyim 7 aylik darisi başina eger evladiniz yoksa 😊🤲 simdiden cok gecmis olsun
Neslihan1903 confundo eşimin sorunu çözüldü ama yel sorun onda olmadığı için normal gebelik elde edemedik bende de t rahim vardı 6 ay denedik olmadı tüp bebek ilk seferde tuttu şükür sizde bir problem yoksa 6 ay içinde hamile kalırsınız Allah’ın izniyle 🤗
Neslihan1903 confundo Allah razı olsun en kısa zamanda hamile kalmanızı dilerim kendinizi strese sokmayın olacaktır hemen 🤗
afrasil confundo o zaman pijama terlik ic çamaşırı falan koy canim . Bide boxer değil normal kilot öneriliyo ameliyattan sonra . Nescafe ordan verirler herhalde esime getirmislerdi çünkü bol Nescafe icilmesi söyleniyor bas ağrısı olmaması için
confundo afrasil Canım sizin komple mi anestezi uygulandı? Bize belden aşağısı dedi doktor. Onda da bol nescafe içmesi gerekiyor mu?
confundo cansugrn Malesef canım yok ama inşallah olur. Size de çok sevindim allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin inşallah🥰
afrasil confundo bizdede belden aşağısı canım ama sersemlik vardı ama yinede , ağrı olmaması için nescafe baş ağrısı için dediler evdede hergün içti doktor esime kuruluş osman ı açmış izle diye ameliyat esnasında onu izlemiş 😀😀😀 bide damarını göstermiş
confundo afrasil Bakalım bizimki nasıl bir tecrübe olacak hayırlısıyla atlatırız inşallah ❤️ Senin yazını ekran görüntüsü almıştım o tavsiye ettiklerini alıp hemen yedirip içirmeye başlıycam allahın izniyle 😊
afrasil confundo hemen başla canim h8c vakit kaybetme ben bilmediğim icin 3 ay bos bos bekledim insallah hakkımda hayırlısı olsun düzelir hiç merak etme