Bsmlh BusrAlpay_34 mide ölçümü içinin boş dolu olduğu sadece 15 dk sürdü benim sağına soluna midenin böbreğin hep baktı o sekıldemı bakıldı sizede
Derinin-annesi Yrnokty53 bende bu kadar kısa beklemıyordum.Sağlıklı olsunlarda kısa olsun.Bir de virüs var diye belkı bebek saglıklı diye uzun tutmuyorda olabilirler
Yrnokty53 Derinin-annesi saglıklı olsun tek temenlim o ama cok kısa sürdügü içinde üzüldüm herseyine bakmadımı acaba diye
Msydn6 Yrnokty53 kime yaptırdınız valla bilmiyorum doktordan doktorada farkediyo ben sormadan söyledi hepsini
Yrnokty53 Msydn6 hatta burda cok post actım ben herkezde asaya yukarı o doktoru iyi dediler diye gittim
Busra34ybg Yrnokty53 ben özel görüntüleme merkezinde yaptırdım çok ilgilendiler önemli sonuçta iyice baktırmak lazım ama belkide bebeğin pozisyonu uygundu diye kısa sürdü benimki dönmüyordu bi türlü
Yrnokty53 Busra34ybg uygunsa pozisyon bir resimde bile net cıkmamiş ama bana verdigi utrason resimleri
Fatos007 Yrnokty53 Banada kısa geldi 10 dk. Aslında bizimkinde 15 dkda bitmişti ama doktor ikinci kez baktı tekrar organlara güzel poz yakalamaya çalış derken yarım saat oldu.Sonuçta para veriyorsunuz iyice bakması hassas davranmasını beklemeniz normal.
Ocall Yrnokty53 Sen bilirsin ama git doktora söyle belki doktor konuşup tekrar seni almalarını isteyebilir
Yrnokty53 Ocall doktorumda cok iyi oldugunu söyleyemem zaten tahini cıktı git baska doktor bulun dedi bize sonuç gösterirken o yüzden suan doktorumda yok istanbuldaki hariç
esilemerveker Esra_80_ 2 gün önce girdim 21+5 günlükken çokta memnun kalmadım açıkçası ama herşey tertemiz çıktı çok şükür. Devlet hastaneleri biraz ilgisiz oluyo çokta şaşırmadım aslında ama şehir hastanesinden ümitliydim doğumu öneren çok oluyordu çünkü😇
Yrnokty53 esilemerveker asılda ücretli gittim ben bilseydim özele giderdim herkez önerdigi için gittim o doktorada oda hüsran
Magnolina Yrnokty53 prof gittim Acibadem e ikili test bir değer yüksekti çok önemli diye bir de yüzünü hiç göstermemişti görürüz diye 15 dk surdu yine göstermedi tam yüzünü doktor anlıyor tabi iki kere kalbine damarlarına baktırdım ona rağmen 20 dk sürmedi
Dmtny Ben iki farklı özel klinikte detaylı ultrasona gittim. Teki 20-25 dk sürdü, diğeri ise 40-45 dk kadar sürdü.