Mom8 Yrnokty53 20 dakika sürmüştü bebeğin pozisyonu falan çok iyiydi bayada ünlü bir perinatoloğa gitmiştim ama 10 dakika az gibi
Yrnokty53 ssnnmmm Mom8 Fatos007 Mervesafa Gizmolata gamzeserenn pol34 bana cok kısa geldi süresi 10 dk baktı herşeyi iyi dedi o kadar
Yrnokty53 esilemerveker 5 dk da ne gördüyseler valla benim normal kendi doktorum daha cok bakıyor ya 😂
Yrnokty53 Derinin-annesi kendi doktorum da baktı bişe cıkcamayacagını biliyorum ama sen yinede git yaptır dedi ama bu kadarda kısa beklemiyordum
Yrnokty53 Busra34ybg üniversitede yaptırdım herkez cok iyi dedi o doktora bilseydım gider özel klinikte yaptırırdım fiyatlarıda 150 oynuyordu aralarında
masalsmomm Özelde 45 dk inceleyip gördüklerini devlette 5 dk da nasıl görüyolar aklım almıyor vallahi 😅
Yrnokty53 masalsmomm devlette gitmedim birde ben üniversiteye gittim parayla doktoru cok iyi dedikleri içinde keske özele gitseydim
Yrnokty53 mrsbiyolog Gunsss Ocall suan duyunca yarım saat 45 dkları beni direk kaldırmişlar ne gördüyse artık
Bsmlh Yrnokty53 1 saat sürdü sorun toktu pozisyon iyiydi ama a dan z ye inceledi için uzun sürdü ilk bebegımde 10 dk sürdü sorunu göremediler benım radyolojıydı işk bunda perinatoloji cekti
Yrnokty53 Bsmlh kendi doktorumda önceden baktı bişe cıkmaz ama sen yinede gözük dedi gittimde insan bari düzgün bir cocugun resmini bile vermedi bana yatmamla kalkmam bir oldu
Fatos007 Yrnokty53 Banada kısa geldi 10 dk. Aslında bizimkinde 15 dkda bitmişti ama doktor ikinci kez baktı tekrar organlara güzel poz yakalamaya çalış derken yarım saat oldu.Sonuçta para veriyorsunuz iyice bakması hassas davranmasını beklemeniz normal.