ZeynepYavuzefe Kızlar yarın sabah 8 de hastaneye yatışım yapılacak 2. Sezeryanla oğluma kavuşacağım inşallah 🥰 Hastane için gerekenleri koydum sizlerden de önce dua 🤲🏻 sonra da tavsiyeler alabilir miyim sezeryan öncesi ve sonrası yapılacaklar için💞💞
minikbaby06 ZeynepYavuzefe gözünüz aydın Allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin inşallah 🙏 darısı bize 🙏
Gizemlimmio ZeynepYavuzefe Allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin inşallah🌸 Benim de Salı günü sezaryenim var ilk doğumum olucak üstelik. Böyle bir post açacaktım sizinkinden bilgi edinmek kısmetmiş 😊
minisinannesiiii ZeynepYavuzefe Allah sağ salim kucağınıza almayı nasip etsin insallah bizde görürüz o günleri 🤲❤
ZeynepYavuzefe Çantama koyduklarım; Gecelik 2 pijama takımı sabahlık hastane bezi el havlusu rulo peçete terlik eşarp/yazma makyaj ürünleri Hurma göğüs kremi nescafe ketıl kayısı kompostosu bebek kıyafetleri bebek maması biberon çay kaşığı pişik kremi bez puset
Nilasyamom ZeynepYavuzefe ay ne güzel bir duygu Rabbim sağlıcakla bebeğini kucağına almanı nasip etsin. İnşallah darısı da bize, sağlıkla evlatlarımıza kavuşuruz 🥺🤲🤲🤲🌸🌸🌸
ZeynepYavuzefe ftmkbc Bana henüz bişey söylemediler korona testi de istemediler sanırım hastaneden hastaneye değişiyor
Idilbebek ZeynepYavuzefe benimde yarın ama normali sezeryanmi bilemiyorum korkuyorum dua edelim birbirlerimize
ZeynepYavuzefe Idilbebek Hakkınızda en hayırlısı neyse o olur inşallah 🥰 Rabbim evlatlarımızı korusun bizde sağ Salim doğum yapıp tez vakitte toparlanalım inşallah