kelebeklerdeniz23 İlk aşamada regl olacak gibi karın ve bel ağrısı olmuştu. Göğüslerim aşırı şişmişti ve rengi koyulaşmıştı. Bir de aşırı üşüyordum hala daha üşümeye devam ediyorum.
Kfydn Trabzon6161 bende 3 buçuk sene önce kürtaj oldum bu 3 buçuk senedir deniyoruz olmuyor bu ay adetime 12 gün kala kaşık ağrısı bel ağrısı hafif bulantı var şuan adetime 5 gün kaldı bu ay çok hevesliyim vardır inşallah rabbim isteyen herkese versin 🙏
Trabzon6161 Kfydn duamda olacaksın bu mübarek cuma gününde rabbim isteyen herkese versin sağlıklı hayirli evlatlar inşallah
kelebeklerdeniz23 Trabzon6161 Amin canım inşallah en kısa zamanda sağlıkla mutlu haberlerinizi alırız 👶🏻
Trabzon6161 Busexxx mide bulantısı nasil oluyordu bende de var ama folik asit te yapıyor diyorlar çünkü
Gzm14 Trabzon6161 bilmiyorum ben folik asitte midem bulanmadı ama böyle tiksinme gibi oldu benimki mesela sevdiğim şeyi yemez oldum yumuşatıcı kokumdan bile midem bulanırdı
Busexxx Trabzon6161 ben o hamile olduğumu bilmiyorken hafif hafif oldu sonra folidoce kullanmaya başladım olmuyor 3 gündür
Akrepbebek Trabzon6161 benim duştan sonra kasik ağrıları çok oluyordu bide saniyelik bas dolanmasi oluyordu canım. Rabbim tez zamanda sağlıklı gebelik nasip etsin inş
Trabzon6161 Eylul0522 benim dokununca bir sizi var ama bir ağrı deil nasil bir boyut acaba sizde Bide ağzımın suyu sanki ağzıma geliyor midem bulanıyor gibi ama anlamadim
AnneyimNehir Trabzon6161 Benim ilk gebelikte sadece tek taraflı ara ara şiddetli kasik ağrım var di. Ama 2. Gebeligimde mens ime 1 hafta kala Bel ağrım, göğüs hassasiyeti ve şişkinlik çok oldu.