Trabzon6161 Merhaba adetime 3 gün kaldi haziranda kürtaj oldum 6 aydır yaklaşık deniyoruz tek çizgi görmek istemiyorum belirtileriniz neydi kızlar lütfen
Gzm14 Trabzon6161 Rabbim hakkında hayırlısını versin umarım gönlüne göre hamile kalırsın bende ilk gebelikte belirtim baş dönmesiydi ikincide mide bulantısı
Ferda_ Kosemen54 ben de böyleyim dün ve önceki gün eşim senin her gün yüzün yanıyor dedi ben rüzgardandır diye düşünmüştüm ama bu da bir belirti mi gerçekten? Umudumu kesmek üzereydim çünkü bugün😊
Trabzon6161 bozkurt_19 benimde iki gün önce vardi ama şimdi yok rabbim sağlıkla kucağınıza verir inşallah
Trabzon6161 Ferda_ ay maşallah ya çok mutlu oluyorum bu tarz şeyler okuyunca rabbim sağlıkla kucağınıza verir inşallah
Ferda_ Trabzon6161 sağolun teşekkür ederim😊yaa inşallah vardır çok istiyoruz zaten psikolojimiz biraz bozuldu artık, inşallah Allahın izniyle vardır da ben de başkalarına umut olurum🤲🏻
Zehraaa98 Trabzon6161 5.haftalarda öğürerek safra kusmıştum sabah o zamana kadar hamıle oldugumu hıc anlamamıştım😄
Oznur_08 Trabzon6161 allahım inşallah sana nasip eder bi bebiş 🥰 çok halsiz bitkinlik ve aşırı uyku hali bunların yanında göğüs hassasiyeti ve adet olcakmışsın gibi hafiften yoklayan kasık ağrısı
Duran2021 Ben çok üşüdüm sanki grip olacakmışım gibi hemen battaniyemi alıp yatasım geliyordu 😄 hadi inş rabbim nasip etsin