Busra3509 20 haftalıgım aşırı nefes darlığı çekiyorm Bu durumu yasayan varmı. Şimdiden böyle ise ilerleyen dönemde nasıl dayancam bilmiyorum 😟 nefes darlıgı cektikce carpıntım da yükseliyor iyice. Aldıgım nefes yetmiyor boguluyorum sanki koşmuş gibi 🤔🤔🤔
Seda-34 Busra3509 kansızlığınız var mı acaba? Benim ilk aylarda olmuştu doktoruma danışmıştım gebelikte kansızlık kalp çarpıntısı ve nefes darlığı yapar demişti her gün kırmızı et mercimek tüket dedi demir ilacı kan ilacı filan verdi 1 ay sonra geçti. benim ilk aylardı sizin 5 aylık olmuş ama belki olabilir.
Busra34ybg Busra3509 valla bende aynı durumdayım ilk zamanlar vardı biraz azalmıştı şimdi yine başladı 29. Haftadayım resmen bi bardak çay doldurana kadar nefes nefes kalıyorum kalbim yerinden çıkıçak gibi oluyor akşamları daha kötü oluyorum mide dolu olunda onunda baskısı sanırım sabahları okadar kötü değilim gebeliğin her aşaması zor 😞 Allah kolaylık versin
kader_ozol Busra3509 bebiş büyüyor sizin karnınızda geriliyor dolayısıyla büyürken organlar olduğu yerde daralabiliyor buda nefes darlıgına yol açiyor endişelenme daha yaşayacaksın bu nedeni🙈🙏🏻
Minigim20 Busra3509 canım benim böyle oluyor nedeni ne anlamıyorum bende 29 haftaligim o an bayılacak gibi oluyorum bazen eşim yokken falan da oluyor çok korkuyorum doktoruma danışmayi düşünüyorum bende bu durumu
Nesrin15 Bende 29 haftalığım bende öyleyim inan ne oturabiliyorum rahat nede ayakta durabiliyorum geceleride yüz defa uyanıyorum yok yani hicbi şekilde rahat nefes alamiuorum
Deniz1634 Seda-34 benimde mesela kan değerlerim gayet çok güzel çıktı ama hala nefes darlığı ve çarpıntı çekiyorum daha 27 haftalık olduk daha da çok var Allah’ım yardımcımız olsun insallah