Nunumella13 Instagram ‘akdenizo’ benim de oğlum olacak inşallah, bu sayfada ki kız urublerini daha çok beğeniyorum harika …
Beyziikoo NefesDeniz Bende 3lü istiyorum çok iyiymiş fiyatı 2 gün önce sipariş veriyordum 80 tl hatırladım 100müş geri vazgeçtim zaten bi tulum yani eldivenle şapka olmasa da olur o yüzden yeni sayfa arayışına giriştim instagramım yok çünkü arkadaşımdan sipariş edicem bakamıyorum sayfalara🤦♀️🤦♀️🤦♀️
NefesDeniz Beyziikoo Hiç gerek yok bana görede fazla paralara açıkcası..dediğin gibi bir tulum şapka ve eldiven onunda ederi ancak 80-90 işte bu sayfayı ben çok beğendim yorumlarıda çok iyi herkes memnun kalmış..giyecekleri max 1 ay bile değil bebelerin zaten birde bizim ikiz bebeklerimiz herşey x2 yani🙈😀
Beyziikoo Minnieli Baskının yıkandıkça çıkma ihtimali var nakış daha iyi olur ama yine de bakıcam sayfaya belki kaliteli baskıdır 🤗
esraaa18 Sky2606 bnmde ikizlerm olucak uygun yollu bişiler arıyorum nerde yaptırdınız fotoğraf yükleyebilir misiniz😇😇
kader_ozol Beyziikoo ben yaptırmadım yaptırmayı düşünüyorum Elis Bebe diye bir site var oradan düşünüyorum 🤗
Mira28 cicek sepetinden yaptrdim canm bn 10lu hastane cikisi isimli tulumuda var 149 tl tavsiye ederim bayıldım kalitesine
Beyziikoo NefesDeniz Valla her şeyi uygun oldu o az olsun bu az olsun dedim ama hevesim olanları da yapmak istiyorum 🙈 Aynen öyle 80 bile fazla da işte piyasaya o fiyatı tutturdukları için inmiyorlar aşağıya 🙄 Ay evet sizin ikiz ya ne güzel bir mucize hikmet cinsiyetleri neydi 🙈🤗😍
NefesDeniz Beyziikoo Herşeyini misler gibi yapmışsındır bence🥰 Allahım sağlıkla huzurla giydirmeyi nasipe etsin🌸 Biri kız biri erkek🤩
Beyziikoo NefesDeniz Yaa canım benim Allah razı olsun her şey tamamlanınca paylaşırım seninle de inşaAllah😍 Biri kız biri erkek miiiiii 🙈🙈🙈 Ya bu nasıl bir lütuftur Allahım maşaAllah subhanAllah yaa sağlıkla gelsin pıtırcıklar ne kadar şanslısınız 💜💜💜💜
NefesDeniz Beyziikoo İnşallah paylaş tabi canım benim çok mutlu olurum🥰 Şükürler olsun Rabbime nasip etti dilerim isteyen herkese nasip etsin🌸 Hepimiz çok şanslıyız inşallah yavrularımız sağlıkla zamanında bereketleri şansları ile gelsinler🧿