Beyziikoo Birkaç posta baktım ama detaylı isimler göremedim instagram ya da internet sitesi olarak nerelerden yaptırdınız acaba 🤗 Nakışlı olarak istiyorum bu arada baskı değil 😊
Tcrblianne Beyziikoo bende nakışlı yaptırdım çok beğendim derinbaby diye sayfadan çok da güzel ilgilenildi hemende geldi☺️
Beyziikoo Happylif3 Yaptırmazsınız olur biter sevip sevmediğinizi sormadım zaten yaptırıcam ve yaptıranlara nerede yaptırdıklarını sordum 😊 Bakış açınıza diyecek bir şey bulamadım Allah hayırlısını versin 😊
Ebrumihrimah Beyziikoo serminin nakış dünyasın dan hast. Çıkışı yaptiricam Uniqon dan ,nevresim takımı ( baskı)
Mervee26 Ozguryastik, rukatasarim ve esilaaaksesuar arasında kaldım. Özellikle esilaaaksesuar’dan yaptıran var mı?
Melisaaa16 Sky2606 görsel atabilir misiniz bana 250 lira fiyat verdi de. Sizin görselinizi atarsam yardımcı olurmuş
Sky2606 Beyziikoo Ayrı fiyat bilmiyorum ama ben ikizlerim için birer tane tulum eldiven şapka, kapı süsü, takı yastığı toplam 200 TL ye yaptırdım
Beyziikoo NefesDeniz Bende 3lü istiyorum çok iyiymiş fiyatı 2 gün önce sipariş veriyordum 80 tl hatırladım 100müş geri vazgeçtim zaten bi tulum yani eldivenle şapka olmasa da olur o yüzden yeni sayfa arayışına giriştim instagramım yok çünkü arkadaşımdan sipariş edicem bakamıyorum sayfalara🤦♀️🤦♀️🤦♀️
esraaa18 Sky2606 bnmde ikizlerm olucak uygun yollu bişiler arıyorum nerde yaptırdınız fotoğraf yükleyebilir misiniz😇😇
Melisaaa16 Sky2606 çok uygun benim de ikizlerim olucak damla dizayndan mı yaptırdınız hepsini? Ben dediğiniz şekilde kombin göremedim sayfada
Minnieli Beyziikoo ınstgrmda butik bebecik diye sayfa var ordan almayı düsünüyorum onlu set yastik dahil uygun fiyatlı ama baskı 🙂
Beyziikoo Minnieli Baskının yıkandıkça çıkma ihtimali var nakış daha iyi olur ama yine de bakıcam sayfaya belki kaliteli baskıdır 🤗