Busraclgc İyi akşamlar şimdi kan testi yaptırdım 5.9 çıktı doktor sınırda gebelik çok yeni gibi 2 gün sonra tekrar yaptır kan testi dedi acaba hamilemiyim anlamadım 🤔🤔
1072PINAR Busraclgc canım ilk yaptırdığımda benim de 5.9du.Hamileyim.🙂 Bana doktor çok erken yakalamışsın demişti.🙂 Hadi hayırlı olsun canım.Adetin geçtiyse geç döllenme olmuştur.
Busraclgc deletedmom43 ay canım ya prolaktinimm 32 çıktı doktorum gebe kalamazsin dedi bizde korunmayı bıraktık inşallah hamisimdir 😊😊
Yildizim Busraclgc prolaktin için ilaç kullandın mı? Benim de prolaktin yüksekti tedavi oldum şimdi gebeyim 😊
ToprakVeAnnesi35 1072PINAR kuzu seni merak ediyorum ne zaman gitceksin bir daha kontrole? Daha önce de sordum ama görmedin sanırım. Cevap verdin ya da ben görmedim🙂
1072PINAR ToprakVeAnnesi35 canım cevap verdim ama görmemişsindir.Salı günü gittim kalp atışı duyduk ama bu seferde kese büyümemiş.bebeğimi kaybedebiliriz kese büyümezse.Kese küçük bebeğine göre dedi.Bir hafta daha verdi.🙈
Busraclgc svmeybgl doktorun bana anlatım şekli baskaydi kim korunuyor dedi bende eşim korunuyor dedim tamam korunmasına gerek yok senin çocuğun olmaz daha dedi bizde o sözden sonra korunmayı biraktikk. 😂😂😂 Fakat gogusumu sikinca süt geliyor sizinde oylemi