MM0106 Kızlar bebegim için deterjan alacam yumuşatıcı düşünmüyorum böyle leke çıkaran ve kokusu güzel önereceğiniz deterjan markası var mi unu baby ve dalının sıvısını öneriyorlar sizin öneriniz var mi ?
mercimeginanne MM0106 omo sıvı deterjan bebekler için olanını. Baby me yumuşatıcı… İkisini de e-bebekten aldım.
Busra34ybg MM0106 green clean baby tamamen bitkisel ve herhangi bi kimsal madde yok Canım çok araştırdım ve kimya mühendisi anne diye biri var takip ediyorum o sadece bunu öneriyor diğer ürünlerde sentetik koruyucu bulunuyormus unı baby omo ariel bunlara dahil
neslihann87 MM0106 bende kokusu güzel olan hangisi öğrenmek istiyorum dalin granül kullandım ama beyaz kalıntı bıraktı
MM0106 mercimeginanne ben de evlendiğinden beri kendimize hep omo kullandım aslına bebek için de düşündüm de kullanan yok hiç cevremde nasıl bilemedim
Haticearen MM0106 ünibaby mavi olanından aldım babyme de leke çıkarıcı sıni aldım.sivi deterjanı da . kullandim ama leke çıkarıcı yi kullanmadim daha
mercimeginanne MM0106 valla ben şimdilik memnunum ama tabi ilk yıkamada kulandım lekeleri yoktu. Lekeli kıyafette işe yararmı onu da kullanınca görcez 🙈
mercimeginanne MM0106 evim de bebek var gibi koktu astıgımda o gün kokla kokla işim bitti 🙈 1 hafta oldu dolabını açtıkça koku devam 😍
daisybebek mercimeginanne Bende duru granül almıştım doğumdan önce kokla kokla bitmiyordu sanki bebeğim kokuyordu, şimdi bebeğim var 2,5 aylık ama kıyafetleri artık kokmuyor gibi burnum alıştı heralde. Zaten onun kendi kokusu misss 🥰