- Hafta da doğum iznine çıkılıyor mu çıkan var mı?
Gebelik izni
Dygu21 37. Haftada otomatik olarak başlıyor diye biliyorum kamuda. 24 ve 32 hafta arası idari izinli sayılıyorsunuz 32de çalışır raporu alırsanız 37. Haftaya kadar çalışıp sonra doğum izni başlıyor. Ha yok 32. Haftada çalışama raporu alırsanız o hafta itibariyle başlıyor doğum izni. Tabi kamu personeli için konuşuyorum ☺️
Yldz33--06 32 de çalışır raporu aldım ama şimdi 36 da çıkmak istiyorum bu mümkün mü onu bilmiyorum.
Dygu21
Doktordan çalışamaz raporu alın direkt doğum izninize başlayın tabi ki 37’ye kadar beklemek zorunda değilsiniz
Dygu21 32 de çalışamaz raporu almadıysanız doktorunuza zorlandiginizi ve izne ayrilacaginizi söyleyin 36 da çalışamaz verebiliyor 1 hafta daha beklemenize gerek yok yani 😊
Havvaozgur 32 de çalışır raporu aldım ama 36 izine ayrılmak istiyorum
Dygu21 ayrılabilirsiniz hakkınız var çalışamaz alıcaksınız ve izniniz başliyo
Dygu21 mümkün sıkıntı yok.Doktorum bana 32 de çalışabilir verdi 37 den önce de ne zaman istersen çalışamaz raporunu veririm dedi
Gulsah_alp93 bana da öyle söylendi ama bu gün 35+6 yım cumartesi gününe kadar çalısacağım ama pzatesi iznim başlasın istiyorum dedim asistanlar olmaZ gibi bsey söyledi içime şüphe düştü benimde