Anne54 Mnevvr53 yaptırdım canım pazartesi günü açlık 114 çıkmıştı glikozdan sonra 1. Saat 162 2.saat 155 çıkmıştı korktuğum için bugün sağlık ocağında 12 saat açıktan sonra açlık şekerine baktırdımda 66 çıktı
Fasulye-87 _Mother_ bu hastanede yapılanlar gerçekten şaibeli benim de 242 çıktı hastanede evde ölçüm yapıyorum 3 haftadır Normal çıkıyor.
_Mother_ Fasulye-87 arada fark oluyormuş canım yaa ama kanda yapılan daha kesin sonuç oluyor sizin şeker yüklemesinde mi öyle çıktı yoksa normal test mi
Anne54 Fasulye-87 Allah Allah ya sebebi nedir ki bendede öyle oldu hastanede yüksek sağlık ocağında düşük ama hastaneye gitmeden önceki gece portakal felan yedim benimkini o tetikledi büyük ihtimal sabah açtım ama gece erken saatte yemeyi kesin diyorlar ben yaptıracağımı bilmiyodum gece yemiştim
Gizemshn Fasulye-87 valla benimde yaa , saglik ocağında yaptiriyorum 2 haftadan beri düşük çıkıyor seker yüklemesi yüksek çıktı.
Fasulye-87 _Mother_ 3 aylığa baktığında 5.40 tı yoktu şeker… Ama hastanede yapılan şekerli su da 242 çıktı canım diyet yapıyorum bu 3.hafta şimdi düştü şekerim
egemommm kadriye25 benim değerlerim de çok düşük çıkmış, açlık 63 Tok 1.saat sonra 78 2.saat 70 diyete devam et dedi ama ben diyet yapmıyorum Az az sık beslen dedi, sonradan bi sıkıntı olur mu merak ediyorum bende
Anne54 egemommm düzenli beslenip zararlı şeylere biraz ara verebilirsen düzelir doktorun banada diyet vermedi ama aynen böyle söyledi
Fasulye-87 Anne54 ah ahhhh bende covid atlattım 8 haftalık ken şimdi 27 yim ama 15 kg yakın c vit olsun diye portakal ydim bence beni o da tetikledi canım
Gizemshn Anne54 canim portakalın felan tetiklemesi mümkün değil 1 günlük birsey etkilemez ben doktoruma sordum sürekli yediğin şeyler vardır onlar tetiklemistir mesela pirinç pilavı beyaz ekmek muz vb şeyler
egemommm Anne54 yaa o abur cuburlar var ya çocukluktan alışkanlık olmuş yemeden yapamıyorum biliyorum çok zararlı ama çok çabuk acıkıyorum gün içinde yiyincede bastırıyo açlığımı
_Mother_ Fasulye-87 benimde açlık şekere bakıldığında da şeker yok 3 aylığa bakılınca yok hatta şeker yüklemesinde 1 saatte de sorun yok işte 2.saat de sorun çıktı 161 ile
Anne54 Fasulye-87 kesinlikle 👍 şekere bakılcaksa akşamdan süt bile içmeyin demişlerdi burdaki kızlar korkumdan yarım gün aç kaldım 😂çok geçmiş olsun canım sanada
Gizemshn Fasulye-87 canim ben su an diyette portakal mandalina yiyorum sürekli portakal felan etkilemez dedi bana doktorum ama yanında mutlaka sut ve yoğurt yiyorum
Anne54 egemommm kız aynıyız hiç abur cubur yemesem bile o gün 1 tane çikolata yemek istiyorum yada eşimle flim dizi izlerken ortaya cips bisküvi tarzı şeyler çıkıyor yedim hep bakalım nasıl tutcaz kendimizi 🤦♀️
egemommm Anne54 bir de benim suyum biraz fazla çıktı ama yine de iyi dedi doktor 😊 aslında dikkat edeyim diyorum ama illa hayatımın bir parçası olmuş olmadan olmuyor Allah sonumuzu hayr etsin canım sağlıkla doğuralım inşallah 😊
Gizemshn Mnevvr53 saglik ocağındaki değerlerim hep düşük çıkıyor acaba bir yanlışlık yapılıyor olabilir mi
Mnevvr53 Gizemshn olabilir mesela bende idrar tahlili yapmisti doktor enfeksiyon cikmisti kendi dogum doktoruma yaptirdim enfeksiyon cikmadi yani yanlis olabilir kendi doktorun a yaptir bencd