_Mother_ Anne54 hmm o zaman ki yüksek çıkmış ama bugün yaptığınız da düşük çıkmış ara ara takip edin inşallah en hafif şekilde atlatırız bu süreci benimde açlıkta ve 1.saatte sorun çıkmadı 2.saate çıktı
Anne54 058elf akşam 8de akşam yemeğimi yedim 2si 1 arada nescafe içtim sonra kestim herşeyi 12 13 saat sonra kan verdim artık açlıktan gücüm kalmamıştı sabaha kadarda uyku tutmadı zorlandım bişey yememek için onun için bu kadar düştüğünü düşünüyorum 🤔 b12 çok düşüktü sağlık ocağındaki doktorum 10 adet haftalık iğne vermişti şekere bakarken b12de istedim çok yükselmiş kalan 1 tane iğnenin olma yeterli bu kadar dedi canım
058elf Anne54 büyük ihtimal uzun saat aralığından düşük çıkmıştır canım, inşallah iyi olur 🥰 geçmiş olsun 🌸
Ikraninannesi26 Anne54 benimde şeker yüklemem yüksek cikmisti dahiliyeye gonderdi kadin dogum doktorum.Dahiliye doktoru 15 gunde 1 sabah acken olctur dahasonra 1. Saat tokluk ve 2.saat tokluk seklinde baktir demisti sizde oyle baktirin isterseniz birde uzun sure aclik olmasin aclik dusuk oluyo ama tokluk kan şekeri birden yukseliyo demisti.
Anne54 Ikraninannesi26 doktorum bana evde takip et demedi ölçüm cihazım felanda yok zaten gerekirse alırım tabi ama düzenli beslenirsem sıkıntı olcağını düşünmüyorum evet aç kalınca tetikliyor hemen 2 saat arayla ufak telef şeyler at ağzına dedi doktorun 😐
kadriye25 Açlık 90 altı tokluk 1. Saatte 140 altı,2. Saatte 120 altı olmalı. Benim doktorum bu şekilde anlattı. Evde ölçüm yapıyorum bende sürekli.yuksek olan varsa süt ve yoğurt dengede tutuyor bilginiz olsun
egemommm kadriye25 benim değerlerim de çok düşük çıkmış, açlık 63 Tok 1.saat sonra 78 2.saat 70 diyete devam et dedi ama ben diyet yapmıyorum Az az sık beslen dedi, sonradan bi sıkıntı olur mu merak ediyorum bende
Gizemshn Mnevvr53 saglik ocağındaki değerlerim hep düşük çıkıyor acaba bir yanlışlık yapılıyor olabilir mi