gulbay90 Polats Bayan doktor yok özel hastanenin tüm doktorları erkek. Ama eğitim araştırmada bayan doktor varmış.
gulbay90 Polats rica ederim canım özellikle bu pandemide özel daha iyi☺️ Eşim askeri personel onun tayini nedeni ile geldik ben de hastanede çalışıyorum ama şuan idari izindeyim gebelik nedeni ile☺️
Cns_33 gulbay90 canm genelde aynı fiyatlar sitedekiyle 200 tl alisveris yapana 50 tl hediye veriolardi
gulbay90 bozkurt_19 burdanda çok araştırdım inanç beyi sezeryan için çok iyi diyorlardı ama zaten sezeryan istemiyorum Özgür beyede gitsem mi bilemedim bütün doktorları tek tek gezmiş olcam😂😂
Polats gulbay90 Tayin bizim de esim emniyet mensubu. şu an yurt disi gorevindeyiz ne zaman biteceği belli degil bitince gelicez insallah
gulbay90 bozkurt_19 evet haklısınız en azından içim rahat etmiş olur böyle muallakta kalmak kötü. Teşekkür ederim tavsiyeniz için🥰 bir sonraki kontrol zamanımda Özgür beye gideyim☺️
[silindi] gulbay90 2 sene Erzincan’da okudum bitane özel hastane var oda neon devletler zaten içler acısı .. 🤗