bezelye Bi yerde okudum. Peygamberimiz hurmayı tek sayılar olarak yememizi öneriyor. 1, 3, 5, 7... gibi. Hikmetini bilmiyorum detaylı olarak.
Duygusyksyk bezelye hikmeti Allahın isimleride tektir 99♥ Allah cc tektir ve teki sever. Bu yüzdenmiş bende bir yerde okumuştum.
Eminekaplan 😱😱nasıl yani hurma yemek tehlikeli mi ben hiç duymadımm şaşkınım şuan vede yiyorum ramazan oldugu için 19haftalıl olduk bugün
cilekbal97 Beben yeni 4haftalığım çok şükür. Hurma yiyorum. Ne gibi sakıncası olabilir ki? Faydası da nedir
Maviss Günde ramazan ayi olduğu için günde bir tane yiyorum hamileligimi öğrendiğimde araştırdım oyuzden günde bir tane yemekten birşey olmuyor Muş fakat 3 un üstünde günde fazla tüketmek başlarda düşüğe ortalarda ki aylarda erken doğuma son ayda ise normal doğuma yardımcı oluyormuş oyuzden çoğu anneler doğuma bir ay kala günde 5-7 yiyorlar ve sık yürüyüş yapıyorlar bunlar benim araştırmam kızlar oyuzden yediklerimize dikkat etmeliyiz eskiler organikken dogurdular şimdi dünya çok farklı nesillerde hayırlı sahurlar güzel annisler 💕🤰
cilekbal97 Maviss oyüzden mi kanamam ve kahverengi akıntı oldu😔😢 ben iftarda 4-5tane yiyorum ve daha yeni 4haftalığız. Şuan riskli bi durumdayım. Hurma fazla tükettiğim için midir şimdi😰😰??
Susamtanem 😵 bende ramazanın başından beri yiyorum 5+5 im doktorda yememem gerekenler arasında hiç saymadı hurmayı. Nasılda severim 3 ' 5 tane yerim mutlaka hergün ama şimdi tedirgin oldum doktoruma bi sorayim bakayım 🤔
Maviss Susamtanem bir _3fazla yok doktorlar günlük yiyin diyor ama aşırıya kacmiycak hatta ayet var hurma hem süt yapar hemde tam hatırlamıyorum ama araştırın kızlar
Maviss Ben hurmayı çok seviyorum bunu araştırınca bıraktım şimdi ramazan da bir tane yiyorum nolur ne olmaz diye ama son aylarimda bolbol yiycem ve bebisimde doğunca Rabbimin izniyle oğluşum için bol bol yiycem ki süt yapsın onada hatırlayın hz.meryem r.anha annrmizde hurma yiyerek doğurmuştu