Ozlemkurttt Canlar 38+2 olduk Ramazan olduğu içim ister istemez yiyorum erken değildir demi birde ne kadar yenmeli 🙈
Duygusyksyk Ozlemkurttt erkenmiii bence geç bile kaldın😂 36. Haftada başladım şuan 38+4 üm hala tık yok açılmada yok😂🤷🏼♀️🤦🏼♀️ Bekliyorumm
Alpereninannesi Ozlemkurttt valla oyle iki yemeyle hemen acilma yapacagini dusunmedigim icin simdiden basladim gunde 2 3 yiyorum.34 haftaligim
Rabiatekdemir Ozlemkurttt 35+2 olduk bugün başladım geç kaldım diye bende korkuyorum. Ama daha önce alamadım eğer fırsatım olsa 34 de başlardım 🙂
Ozlemkurttt Alpereninannesi bende tam bilmediğimden sordum ne kadar etkili bilmiyorum da hızlandırıcım ozman bende 😂
Mehtap53 Ya bana yararlı dediler ben her gün yiyorum sıkıntı olmaz hurma faydalı dediler şuan 9+4 olduk bi sorun olmaz inşallah
DuyguUysalBayraktar Mehtap53 bu dönemde yemen çok tehlikeli. Doğuma yakın yenmesi faydalı ki rahmi doğuma hazırlıyor,açılmasını sağlıyor. İlk başlarda düşüğe neden olabiliyor allah korusun.
Glmsr Mehtap53 ben doktoruma sordum kesinlikle zararı yok ilk zamanlar yemek çok tehlikeli düşüğe sebep oluyor diyenler nerden buluyor bunları şaşıyorum günde 2-3 tane yiyorm ben hiç bir zararını gormedm 25 haftaligim
Gudigudi Hurmanin dogumu tetikledigini bilmiyordum hamileligimin basindan beri yiyorum😄 cok severim de. Herhangi bi etkisi olmadi bana. 31. Haftadayim.
Mehtap53 Kimi de faydalı zararı yok diyo ne yapacağımı şaşırmış haldeyim DuyguUysalBayraktar kimide çok faydalı diyo valla ne yapacağımı şaşırmış haldeyim
Glmsr Mehtap53 yinede doktorunuza sorun isterseniz aşırıya kaçmadan yenen şeylerin öyle çok ciddi sorunlar yaratacağını düşünmüyorum rabbim bebislerimizi korusun tabiki kaderde ne varsa onu yaşarız sonuçta💗👼
Ahugozlu Benim Doktor beni Dalgaya Aldi Valla 🙂 hurma Yemek Acilmayi sagliyormus yiyem mi dedi. Tatli Yemek icin bahane ariyorsun dedi Bana Bir suru sey soyledi 🙂 Cok yuksek degil ama seker cikti. 36+5iz.bi haftadir 3er tane yiyorum doktorcugum duymasin 🙂
fatos2404 Ozlemkurttt canım normal hurmaların etkisi var mıdır bilmem ama Peygamber Efendimizin bahçesinden olan daha iyi diye duydum ben umreye veya hacca giden bi yakının varsa isteyebilirsin