Esraensar aksine ben hiç memnun Kalmamştm şahsen.Atakan hoca o hafta yoktu die mecbur kalıp ömer beye gitmştm 5 dkka bile sürmemişti baktığı ayrıntılı. Bebeği sorduğumda doğru düzgün cvp alamamıştm. İnsanları azarlamaktanda hiç çekinmeyen Bi doktor kendisi. Ve bebeğimde 2 kordon var bunu o kdr korkunç Bi şeklde söyledi ki bana sonrasındaki iki ay kendime gelemedim bebeğime bşy olck die.hamileiğimi zehir etti resmen taki 28.haftamda tekrar Atakan hocaya gidene kadar. Sağolsn içimi rahattı hamilelik psikolojisinide göz önünde bulundurak iletişim kuruyor en azndan. Ve baktığı ayrıntılı da rahat 30 40 sürüyo acele etmeden herşeyi tek tek bakıp bilgi veriyo. Ben iki kere gittim kendisine çok memnun kaldm sağolsn çokda ilgilendi benimle ne sorduysak hepsini güzelce sakince anlatıyor. Beni demet hoca yollamştı bide Atakan hocaya iyiki demet hocayı dinleyp Atakan hocaya gitmişim diyorum. Yoksa hala Ömer beyin dediği kelimeler aklımda kalarak bu stresle gebeliğime devam ediyo olacaktım. (herkes her doktordan memnun olmak zorunda değil tabiki. Kimine iyi gelen doktor kimine gelmeyebilir. Rabbm hepimizi en iyi doktorlarla karşılaştrsn inşallah)