Pnrbyr-2555 Arkadaşlar merhaba :) 16.haftama giricem de ben doktorum 20.haftada detaylı ultrason olduğunu söyledi. Buharada da yokmuş. Üniversite hastanesinde yapılıyor mu acaba bilen arkadaşlar var mı? Bir de yaptıran anneler siz hangi doktora gittiniz acaba
Zynpk Pnrbyr-2555 evet var arastirma hastanesinde..ozel bi dr.gerek yok .gidin sekretler gun veriyo.zaten…ama.istersenjz hocalara da gidebilirsiniz tabi ki…
Esraensar Pnrbyr-2555 merhaba ☺️ Üniversitede Ömer Erkan hoca var detaylı kendi bakıyor ardından 2. Katta perinatoloji doktoruna daha yönlendiriyor sonra raporları kendi inceliyor bastan beri ona gidiyorum tavsiye ederim 🌸
Aras7676g Pnrbyr-2555 merhaba ben İstanbuldayım ama en iyi proflar orta sakın unutma harika yerdesin ( Atatürk Üniversitesi Sağlık Araştırma ve Uygulama hastaneye git) sağlıklı günler dilerim
ys2021 Pnrbyr-2555 Bölge eğitim araştırma hastanesinin karşısında özel muayenehanesi var Dr.Ihsan Doru ben ona gittim 300₺ gibi bi ücreti var. Atakan hocayıda çok övdüler ama benim gitmem gereken zamanda 1 aylık izne çıkmıştı oda 250₺ ye bakıyordu 50₺ için beklemedim İhsan beyide tavsiye ederim ilgili ve sabırla herşeyi anlatıyor 👍🏻
Pnrbyr-2555 Zynpk ben pek bilmiyorum da buradaki hastanelerdeki sistemleri. Gün verdiğinde herhangi bir doktora mı gidiyoruz yani o nasıl oluyor acaba
Zynpk Pnrbyr-2555 dr degl cnm.hastaneyr gidin ikinci kata çıkın. Ayrintili ultason icin gun alacam diyin..zaten onlar sizi yonlendiriyo…gun saat veriyorlr..
Pnrbyr-2555 Zynpk birkaç doktor ismi verdi de doktorum sanırım onların özel muayeneleri varmış onun için onların ücreti çok fazla olabilir diye düşündüm de tam da bilmiyorum onun için sormak istedim
Zynpk Pnrbyr-2555 rica ederim..benimdr ilk gebeligim burada degildi biraz zorlandm sora sora ogrendm 😊
Zynpk Pnrbyr-2555 evet bana da isim verdi buhara .ama ben onlara gitmedm yani..normal poliklinige gittim….isim verdikleri ucretli hocalar
Pnrbyr-2555 Zynpk birde araştırmada detaylı ultrasonda ultrason fotoğrafını veriyorlar mı. Çok soru sordum bende ama 😄
Pnrbyr-2555 Esraensar detaylı yeterli bilgileri veriyor mu acaba bazı doktorlar bazen hiçbir şey bile söylemiyorlar da
Esraensar Pnrbyr-2555 evet canım gayet güzel detaylı veriyor ama ben baştan beri olduğumdan , diğer gebelerde değişiklik olur mı bilmiyorum ☺️