Purpura26 Cerenkose puseti çıkardıktan sonra kendisi kabin boy çok hafif bir araba. Portbebe değil yani altında ki.
SenaUysal prensesannesii_ çok aşırı büyük değil tüm tekerler çok rahat çıkıyor bende o yüzden düşünüyorum. Tabi bizim araç sedan bagajı çok küçük değil bence mağazada gidip bak aç kapa katla. Zaten çalışanlara dersen gösterirler daha iyi fikir sahibi olursun canım
Bim Purpura26 hanımefendi öncelikle sağlıkla mutlulukla kullanın bu bebek arabasını aldınız mı, bende arayış içindeyim
Purpura26 Bim Teşekkür ederim 😊 aslında aklıma çok yatmıştı pratik olması açısından ama travel aldım yine. Yoyko city aldım.
Purpura26 Bim https://www.hepsiburada.com/yoyko-city-seyahat-sistem-bebek-arabasi-3-in-1-siyah-pm-HB00000LSVEN Markanın resmi satış yaptığı yer almaya karar verisen güvenle alabilirsin. Ben daha kullanmadım ama görünüş kalite hafiflik olarak memnun kaldım
Purpura26 Rmsk Travel arabalara göre hafif ve kibar bir araba. Henüz dışarda kullanmaya başlamadık. Ama şuan ki haliyle çok memnunum. Ben minyonum ve benim için bile kapatıp açması çok kolay. Ama tabi bir kabin araba rahatlığı beklememek lazım