Thysn23 89 ama ben hasarlı bir ev gibiyim nefes alamıyorum sanki çarpıntım çok kemiklerim de ağrı bel ve bacak ağrıları neyse sıkmayayım daha fazla sizi şükür rabbime yine de 🤲
civcivimm_ Son_17gun sezeryan olunca ne guzel gunde belli 😂 bizimki davetsiz misafur artik cani ne zman isterse gelir
civcivimm_ Hasretayla41 az almissin ben 19 kilo aldim hamilelik basindan beri ilk basllarda cok yedim durmadan hep dedilee iki kisilik ye ah simdi ki aklim olsaydi uymazdim 😂😂
Hasretayla41 civcivimm_ bana da eşimin ailesi çok baskı yaptı ye diye yemedim eşimin ailesi ve eşim biraz iriler zayıf görmeye alışık değiller 😂😂😂
yusufbebekk447 civcivimm_ ben de öyle yaptım .Normalde hiç kilo alan biri değilim alırsa bebek alır kiloları iyidir dedim yedim şimdi 70 kilo oldum .son 2 Aydın dikkat ettim 2 kilo aldım sadece .52 ile hamile kalmıştım bu arada
purpleviolet civcivimm_ Pek değil 8 şubatta sezaryen olacağım hayırlısıyla ☺️ şuan en zorlandığım konu uykuya dalamamak günlerdir uykusuzum🙄
civcivimm_ purpleviolet ben de öyleyim uykum hafif bebek hareket edince de hemen uyanıyorum bazen konuşuyorum hadi annem uyu diye 😂
Kevserekinciacar97 civcivimm_ benimde 25 👼🏻 Nefes darlığı bende çok çekiyorum konuşurken bile zorlanıyorum Rabbim yardımcımız olsun 🤲🏻
purpleviolet civcivimm_ benim bebeğimde babasının horlamasından uyanıyor sanırım başka bir açıklaması yok senfoni orkestrası gibi geçiyor gecelerimiz 😂
Kevserekinciacar97 civcivimm_ yok onu yiyorum hatta fazla bile yiyorum toplam 14 kilo aldım bakalım 😂
Beyra0212 civcivimm_ evet çok hareketli. Sancım da çıkıyor dün gece hastanede yattım serumlarla rahatlattı doktorum😘♥️🧿 38 olsak gelsin de aceleci biraz🥳