Melekanne2606 Melike2 Bende şimdi geldim kontrolden kilosu fazla olduğu için sezeryan olabilir dedi banada
Durdane_acar Mrvtpz hastane çantasını hazırladık ufak tefek kaldı sadece sizin hazırlıklar nasıl gidiyor😊bişey soracam şu 1 haftadır sol kasığımda adet sancısı gibi ağrı var sizdede oluyormu bugün uykudan uyandırdı mesela 🙄
Mrvtpz Durdane_acar bu haftasonu hazırlıcam bende çantayı insallah🙏🏻 benimde kasıklarımda ağrı var ama ozellikle gobek deliğimin üstünde bi acı oluyor kramp gibi sürekli sizdede oluyor mu dogum yaklaşıyor diye oluyor galiba bunlar 😬
Tugce_24 Bernur_TR bize de haber ver inşallah hayırlısı olur ben bu gece uyuyamadım sancıdan ama hiç birşey yok
Durdane_acar Mrvtpz evet oluyor ama benim çoğunluk solda oluyor kramplar kasılmalar oda canımı yakıyor 😏
didemblr Durdane_acar amin inşallahh saglkla gelsinler tüm bebisler 🤗 yaa hayirrr daha kiyafetlerini yikanmadi desem ne dersin😆😁 annem gelcek bu hafta yanıma halledecez inşallahhh gurbette olmak böyle bir şey tek başıma da cesaret edemedmm 🙈
Durdane_acar didemblr ya sende benim gibisin bende gurbetteyim canım benimde annem 2 hafta öncesi burdaydı o geldiğinde hallettik annemle yıkadık ütüledik çantasınıda hazırladık annem saolsun eksiklerini de aldı ama işte tek sıkıntı gurbetlik 😒
didemblr Mrvtpz ben hazrliklari bitiremedmm yaa alınacak eksiği kalmadı çok şükür ama kıyafetleri yıkanmadi daha 🙈 bu hafta içi halledecez insllah 🙏🙏💕
Mrvtpz didemblr bizde yıkadık ütülendi ama henuz daha hastane çantasını hazırlamadık ya bu haftasonu onuda halletcez insallah ☺️🙏🏻
didemblr Durdane_acar maşallah halletmissiniz en azından canım🥰 valla gurbetin her türlüsü kötü Allah yardımcımız olsunnn