Ohaezgi civcivimm_ son 10🥰 nefes darlığı ve çokça mide yanmasııı 🔥🔥 son zamanlarda ben bir ejderhayım😂
esengl_ Semazrl merhaba benim de bir gün kaldı 40 haftaya sancılarınz var mı. Benim gece sancım oluyor diyorum bu gece kesin dogururum ama yok 😃
Durdane_acar didemblr valla aynen gününü beklemez diyolar ama hayırlısıyla doğsunlarda sağlıklı şekilde 😊hazırlıklar bittimi
didemblr Durdane_acar amin inşallahh saglkla gelsinler tüm bebisler 🤗 yaa hayirrr daha kiyafetlerini yikanmadi desem ne dersin😆😁 annem gelcek bu hafta yanıma halledecez inşallahhh gurbette olmak böyle bir şey tek başıma da cesaret edemedmm 🙈
Mrvtpz Durdane_acar didemblr bizimde kız saat itibariyle son 38 kaldı ne durumdasnz hazırlıklar bittimi 🥰🙏🏻
Durdane_acar Mrvtpz hastane çantasını hazırladık ufak tefek kaldı sadece sizin hazırlıklar nasıl gidiyor😊bişey soracam şu 1 haftadır sol kasığımda adet sancısı gibi ağrı var sizdede oluyormu bugün uykudan uyandırdı mesela 🙄
didemblr Mrvtpz ben hazrliklari bitiremedmm yaa alınacak eksiği kalmadı çok şükür ama kıyafetleri yıkanmadi daha 🙈 bu hafta içi halledecez insllah 🙏🙏💕
Tugce_24 Bernur_TR bize de haber ver inşallah hayırlısı olur ben bu gece uyuyamadım sancıdan ama hiç birşey yok
Meryemervee Sevgiinur hayırlısı neyse öyle olsun annesi sağlıkla al da kucağına senin ve onun sağlığı daha önemli 🙏🏻