• Gebelik
  • Hamileyken emzirmeye devam edenler

Bebeğim daha 11 aylık ve hamile olduğumu öğrendim. Sevinç, üzüntü hepsi var oğluma bakınca sanki onun hakkına girmişim gibi hissediyordum 😔 hamileyken emzirmeye devam ettiniz mi, neler yaşadınız, neler yaptınız bilgi verir misiniz bana da

Ftszr benım kuZenım bi 3 ay daha emzirdi oda sızın gıbı 10 11 arasındaydı Allahım sağlık versın ek gıdaya başlamış masallah ikiz gibi büyürler inşallah

Ftszr 14 aylık oğlum bende hamileyim 8 haftalik aynı duyguları paylaşıyorum sizinle. Memeye düşkün doktorum yavaş yavaş biraktr 1 ay için de dedi. Ama ben emzrdkce gözlerim doluyo üzülüyorum biraktrcam die gece beslenmeyi kesmiştm zaten gün içinde 2 uyku gün uykusu yapıo akşam 9 da gece uykusuna geçiyo uyuturken emziriyorum sadece azalttım ama iyi beslenmemiz gerek😔

bus91 inşallah öyle olur oğluma baktıkça üzülüyorum hakkını yiyormuşum gibi geliyor 😔

Ftszr ablam oğluna kızı 11 aylıkken hamile kaldı sanırım 5. Ayına kadar emzirmişti hayırlı olsun 🥰

Ftszr evet emzirmeye devam ettim. Doktorum kesmelisin dedigi halde kesmedim. 13 aylık ve 25 günlük ikiz gibi emziriyorum.

Ftszr kuzucum ben de oğlum tam 11 aylıkken hamile kalmıştım. Doktorum 3-4 ay daha emzirip sonra kesmem gerektiğini söylemişti. Ama sütün tadı değişirmiş zaten. Oğlum tiksinip kendi bıraktı

bus91 inşallah öyle büyürler ek gıdayi da öyle aman aman yemiyor 😔

Ftszr ben bilmeden bir hafta emzirmişim ama bırakma dönemindeydim ve hamileymişim bilmiyodum iyi denk geldi eğer hamileyim diye bıraktırmış olsaydım bende üzülürdüm

Ftszr tabi ki duygusal olarak kendimi çok suçlu hissettim. Haksızlık yapıyorum gibi. Ama sonra düşündüm oğluma şu hayatta yapıp yapabileceğim en güzel şey ona canından kanından birini bırakmak. O yüzden RABBİM nasip etti diye şükrettim🙏🏻🙏🏻🙏🏻