Bebeğim daha 11 aylık ve hamile olduğumu öğrendim. Sevinç, üzüntü hepsi var oğluma bakınca sanki onun hakkına girmişim gibi hissediyordum 😔 hamileyken emzirmeye devam ettiniz mi, neler yaşadınız, neler yaptınız bilgi verir misiniz bana da
Hamileyken emzirmeye devam edenler
Ftszr 14 aylık oğlum bende hamileyim 8 haftalik aynı duyguları paylaşıyorum sizinle. Memeye düşkün doktorum yavaş yavaş biraktr 1 ay için de dedi. Ama ben emzrdkce gözlerim doluyo üzülüyorum biraktrcam die gece beslenmeyi kesmiştm zaten gün içinde 2 uyku gün uykusu yapıo akşam 9 da gece uykusuna geçiyo uyuturken emziriyorum sadece azalttım ama iyi beslenmemiz gerek😔
1Anne2Bebek1Kopek 😔 bende dün öğrendikten sonra oğluma her bakışımda ağlıyorum 😔
Ftszr evet emzirmeye devam ettim. Doktorum kesmelisin dedigi halde kesmedim. 13 aylık ve 25 günlük ikiz gibi emziriyorum.
Ftszr kuzucum ben de oğlum tam 11 aylıkken hamile kalmıştım. Doktorum 3-4 ay daha emzirip sonra kesmem gerektiğini söylemişti. Ama sütün tadı değişirmiş zaten. Oğlum tiksinip kendi bıraktı
MuratveKubra peki hiç zorlandiniz mi 😔
Ftszr tabi ki duygusal olarak kendimi çok suçlu hissettim. Haksızlık yapıyorum gibi. Ama sonra düşündüm oğluma şu hayatta yapıp yapabileceğim en güzel şey ona canından kanından birini bırakmak. O yüzden RABBİM nasip etti diye şükrettim🙏🏻🙏🏻🙏🏻