_hasret- CGG kesinlikle bencede simdi bende herkese ne 2li ne 4lu ugrasmayin die akil.vericem direk kan testi vence genetik test
gozdecp _hasret- İstanbulda mı yaşıyorsunuz acaba ? Baya iyi bir fiyatta yaptırmışsınız hangi hastanede yaptırdınız acaba testtinizi ?
CGG _hasret- 1/500 mesela 500 doğumda bir olasılıkla down vs demek yanı alttaki sayı küçüldülçe risk fazla oluyor rakam arttıkça risk azalıyor
CGG _hasret- genoks diye biyer nifty test yaptırdım bu test türkiyede yapıldı sanırım sağlık bakamlığı onaylıymış 2800 e yaptırmıştım
Ozlem23 _hasret- sürekli ettim zaten halada ediyorum yapabilecek başka hiç bisiyin yok zaten inşallah sağlıkla doğar hepimizin yavrulari
WmonallissA kadriye25 bizimde midesi olması gerekenden küçük çıkıyor, dr fetal dna istedi yaptırdık bizde, ama hala araştırıyorum, inşallah düzelmesi için dua ediyorum hep, suyumda sınırda 😞
karazlem elifinannesiiii bende de ayni durum var bugun yaptırdım bu testi. Sonucunu bekliyorum insallah guzel sonuclar alırız. Sizin Ense kalınlığı kac çıktı
elifinannesiiii karazlem benim kendi doktorum nedense sınırı 2 olarak kabul ediyor 2 ye yakın ölçtüm dedi. Sonra bir doktora daha gittim o da sınır 3 seninki 3 e yakın dedi hic birşey anlamadım inanın ki🙁 cok sıkıntıdayım 1 haftadır insallah güzel sonuclar alırız🤲🏼
Tugcekkkkk _hasret- ben yaptırdım sonucum bugün geldi çok şükür temiz çıktı canım darısı basına inşallah
karazlem elifinannesiiii ayni durum bende de var bi doktor 3.4 ölçtü bi doktor 3.3 ölçtü bugun verdim testi allahın izniyle insallah güzel sonuçlar alırız.ama ben 3 den yukarısı risk diye biliyorum
Asiye_1 derinsart siz ne için yaptırmıştınız nifty testini benim ikili testin sonucu da down sendromu riski 1:50cikti doktorum banada nifty testi önerdi siz nerde yaptırdınız ne kadara yaptırdınız kaç günde çıkmıştı
derinsart Asiye_1 acıbademde yapıldı benm özel sigortam karşıladi ama testin fiyati 5 bin gibi birseydi.. bizde de burnu cok kücük görüldü bide bacak boyu kısaydı biraz.. kafasindada 2 kist vardi o sebeple test istendi ama temiz cikti sükür