Ozzzzz_ Greyfurt valla sayfaya girip bakıyorum sürekli yok heralde pazartesi çıkıcak ya zaten pazarteside 5 haftalık oluyor
Greyfurt Ozzzzz_ gözükür canım eğer geç döllenme vs olmadıysa kalp atışını da 7.8 haftalıkken duyarsın inşallah en azından aklında kalmaz git görünürsün doktora
Mom050 Ozzzzz_ kurcaladım da özel mesaj gibi bir bölüm bulamadım mesajlaşma için🤷♀️bulursanız dahil edin beni de olmadı artık buralardan konuşuruz
Ozzzzz_ catlover1 pazartesi tam 5 hafta salı veya çarşamba eşim iş yerinden izin alcak inşallah o zaman gidicem 🙏🏻 İnşallah karından gözükür düşük olan gebeliğimde alttan baktılar canım o kadar yandı ki o yüzden karından gözükene kadar beklemek istedim 😂
catlover1 Ozzzzz_ canım rahim ters durduğu için doktor biraz zorladi bakmak için alttan muaneyi çok tercih etmediğini söyledi istersen garanti olsun dersen cuma falan git
Mom050 Ozzzzz_ şu alttan muayenenin bir zararı oluyo mu ya :/ karından gözükmesini mi beklemek mantıklı. Benimki daha gözükmez heralde zaten ama. Salı randevum var ama anca kan veririm heralde