BbusraB Ozzzzz_ adetinizin kaç gün gecikince böyle çıktı ? Benim 2 gün gecikmeli yaptığımdada bu şekildeydi silikti. Kan vermeye gittim direk 98 çıkmıştı değerim 2 3 gün sonra gittiğimde doktora ise kesemi gördü doktor
blueberyy00 BbusraB aaa maşallah hemen görünmüş kese iki üç güne iki katından fazla artmış demekki keseniz görünmüş benim adet gününde 141 çıkmıştı doktor bir hafta sonra gel dedi bana
blueberyy00 Mom050 yok yok hamileyiz öyle şeylerle oyalama kafanı sağlıklı olsun inşallah bebeklerimiz
Ozzzzz_ blueberyy00 aynen öyle ben doktora bile gitmedim daha ama testte kanda hepsinde pozitif kanamam vs yok oh mis diyerek motive oluyorum mutlu oluyorum stresten uzak oluyorum öylede valla
BbusraB Ozzzzz_ telaşlanmayın adet zamanınızı bekleyin, benim 2 gün geçmişken silikti sizinde inşallah öyle olur 🙏 kan verdiniz mi
Ehatko Ozzzzz_ merhabalar 🍀 bende aranıza yeni katıldım. Ne yaptınız siz çıktımı sonucunuz katlandı mı 2 ye ☺️
Ozzzzz_ Ehatko ay yok kuzum ya cuma verdim 2. Kanı hala çıkmadı sanırım yarın çıkcak yarında 5 haftalık olcak 😂😂
Ozzzzz_ blueberyy00 çok da bişey yapamadım canım ya , kutunun içine bebek ayakkabısıyla testi koydum öyle yaptım anca 🙈🙈
Ozzzzz_ @Mom050 @Greyfurt @blueberyy00 keşke bir whatsapp grubu kurabilsek hamileliklerimiz çok yakın 🙈🥰
blueberyy00 Ozzzzz_ iyi yapmışsın canım evet yaaa özel mesajlaşma kaldırıldı mı sayfada bende mi yok sadece ya ordan da mjlaşırdk yada ayrı post acalım