Mom050 blueberyy00 biz sürekli konuştuğumuzdan yukarı çıkıyor herhalde konuyu okuyup yazıyorlar eski olduğunu tahmin etmiyolar tarihe de bakmıyorlar o yüzden muhtemelen 😄
blueberyy00 Mom050 evet onu görüyorum konu sayfaya düşüyor yeni zAnnedip giriyorlar da ocakta açıldı konu tarihe bakmıyorlar hiç 😂😂
Mom050 Sohbet için yeni konu mu açsak napsak😂insta da kullanmıyorsunuz ki özel tartışma özelliği de yok forumda ayrı mesajlaşalım😄bu böyle gidecek herhalde 😄
blueberyy00 Ozzzzz_ tüh şansına ya. Heycanla bekliyorduk ama neyse sağlık olsun göğüslerine değişim var mı sende canım
Ozzzzz_ blueberyy00 kahverengi yeri biraz genişledi sanki şişler biraz ama bitek dokununca açıyor az . Senin ?
blueberyy00 Ozzzzz_ ay aynen bende de yA kahverengi yeri genişlemeye başladı kaç gündür dikkatımı cekiyor bu haftalarda normal demekki hafif dolgun ve ağrılı su an
Ozzzzz_ minikprensimmm123 valla benim karnım kasıklarım belim hafif hafif ağrıyor şiddetli değil. Ya gögüslerim aman aman ağırlıyor hatta arkadaşım yazınca anca elledim baya öyle acıdı 🤦🏼♀️😂😂
minikprensimmm123 Ozzzzz_ Yok canım çok şükür öyle rahatsız edecek şiddette değil kanama felan da yok şükürler olsun ki 🤲🤲
Mom050 Ay hayattaki şansım aklıma da geldi var ya zar zor toplandım çıktım bi de bakıyomuşum doktor yokmuş diye düşündüm hakikaten yokmuş başkasına da gitmek istemedim yarın tekrar gelicem mecbur 😂