Ozzzzz_ blueberyy00 inşallah güzel haberler le gelirsin canım ❤️ Bende yarın sabah 🤦🏼♀️ Bu karından net görememesi beni korkutuyor
blueberyy00 Ozzzzz_ gazdan dır ya söylemiş doktor korkma normal geçen bir arkadaş 11 haftalık olmasına rağmen karından net göremiyormuş alttan bakıyorlarmış bebeği sağlıklıymış ama karından göremiyormuş olabiliyor bazen yarın güzel haberlerle gel inşallah
Greyfurt Ozzzzz_ valla benim alttan baktı öyle gördü kalp atışını da öyle dinledik 8. Haftadan sonra karından göründü kuzum
Ozzzzz_ blueberyy00 karnım ağrıuor sürekli kasıklarımın ortası ağrıyor enfeksiyondan büyük ihtimal dedi doktor 🤦🏼♀️ Kültür testi istedi bugünde
blueberyy00 Ozzzzz_ çok geçmiş olsun bol su iç canım bende de agrı çok yok arada oluyor batma tarzı ama kaşıntı oluyor arada korkuyorum artar enfeksiyon olur diye
merymm44 Ozzzzz_ hamilesin benimde öyleydi adetime besgun varken ve adetim geçti birgun hemen tekrardan test etim tam iki koyu cizgi gördüm darısı sana cnm
Ozzzzz_ @Mom050 @blueberyy00 tamam kızlar dualarını bekliyorum 🙏🏻🙏🏻 Her gittiğimde bu sıkıntı sarcak beni sanırım doğurana kadar 🤦🏼♀️😂😂
Mom050 Ozzzzz_ ben inandım o endişe hissinin sonu yok ömürlük endişe yükleniyor bebekle beraber bence😄hayırlı haberler inşallah
Mom050 Ben de bugün bi ara özeldeki doktora görünücem bakalım ne diyecek ona göre yolumuzu çizicez biz de hayırlısı
Chemstry Ozzzzz_ kimyasal için kan değerleriniz daha netlik verir. Bende kimyasal yaşadım tıbbı genetikde pıhtılaşma testi yaptırdım genlerimin ikisinde pıhtılaşma varmış kimyasala o sebep olabiliyormuş isterseniz bir araştırın
Ozzzzz_ @Mom050 @Greyfurt @blueberyy00 doktor 10q kadar gel demişti ben 10.10 geçe gittim gitmiş meğer nöbetten çıkıp. Bana deseydi bari 10dan sonra yokum diye boşuna gittim 🤦🏼♀️