MasalIrmak Selam arkadaşlar bende yeni katıldım 19 haftalığım bulantılarım ilk haftalar oldu başka bileyde yok çok şükür 🙏 küçük bir 🤴 prensimiz gelicegini öğrendik geçen hafta allh herkese Bebişlerini kucağına almayı nasip eder inşallh
Dsa TubaUzar be kadar şanslı olduğunuzun farkına varın hamileliğin ve sağlıklı beslenmenin tadını çıkarın 😊 Ben ilk 3 ay su bile içemiyordum... düşünsenize ne kadar kötü birşey
gizemgnll TubaUzar ben de 9+6, bi haftadır hiç midem bulanmıyor, bazen midem ekşiyo sanki ama o da geçiyo bende korkuyodum acaba normal mi diye 🙂
tubatayfun TubaUzar korkma benim ikinci oglumda hic bi belirti yokdu ne bulanti ne bas donmesi ne uyuku hic bisey yokdu cok rahat gecdi o hamileligim korkma canim icin rahat olsun 😊
TubaUzar esrasim hayırlı uğurlu olsun canım analı babalı büyütün sağlıkla sihhatle inşallah nasılsınız normal doğum mu?
Merrcimek TubaUzar 20. Haftamdayım canım. Mide bulantısı,öğürme,aşerme,tiksinme hiç birini yaşamadım. Normal yani bence sen de benim gb şanslısın. Midesi bulananlar su bile içemiyor. Hayırlı olsun bebeğiniz
Sema99 TubaUzar benim bu üçüncü gebeliğim ilk gebeliğim çok rahat geçti belli değildi hamile olduğum rahattım çok ikinci gebeliğim oğlumda çok kötüydüm herşey kokardı yıyemezdim hiç kötü olurdum şimdi bu üçüncü gebeliğim bundada çok rahat geçti ara ara bulantı oldu sadece sonrada rahat geçiyor suan 35+3üm Doğumu bekliyorum her an olabilir
TubaUzar Sema99 bende şuanda 35+3 um kasim postuydu bu az kaldı yani o zaman den beri şükür sorunsuz geldik 😉
Minnosannesi TubaUzar bende su an 12+2 haftalık hamileyim ve cok şükür bugüne kadar hic bulantı yaşamadım sadece göğüs hassasiyetim oldu o kadar merak etme herkesin bünyesi ayni olmadığı icin bazilarimiz kolay geçiriyoruz 😊
TubaUzar Minnosannesi hayırlı olsun bebisiniz biz doğmak üzereyiz artık kasım postuydu bu arkadaşa yazmıştım doğum oldumu diye şuanda 35+3 um 🙂
Bihilal TubaUzar keşke benimde mide bulantım olmasa 😔 hayran kalıyorum hamilelikte bulantı yaşamayanları hatta şiddetle kınıyorum onları Allahım 😀
esrasim TubaUzar amin sağolun Allah razı olsun iyiyim çok şükür. Normal doğum oldu kızım 3050 Gr doğdu 37+5 te kontrolden doğuma gittim ilk 2-3 gün hafif dikiş ağrım vardı ama yuruyemeyecek kadar değildi. Şuan çok iyiyim şükür gobegim de gitti korse kullanıyorum ayarlamali. Darısı size ve tüm hamilelere inşallah 🙏😍
Betuluus TubaUzar olmaz olur mu😂 için rahat olsun canım sadece göğüs hassasiyetim oldu ilk haftalar 12. Haftada o da gitti😂 o kadar başkada hiç bi belirtim olmadan 32. Haftaya girdik herşey yolunda yani içini ferah tur☺