Birgulbasegmez2 Kızlar denizde giyebilmek için mayo arıyorum hamile mayosu satılıyor mu nerede gören bilen alan var mı?😊Temmuz'da gideceğiz nasipse 6 aylık olucam
DuyguAlalm Birgulbasegmez2 Ben de H&M’den aldım. En uygun fiyatlı orada vardı, internet sitesinden aldım.
Ayse1608 Birgulbasegmez2 Bende temmuzda gireceğim ve 6 aylık olacağız inşallah 😍 netten baktım ben hep defacto da çıkıyor sende bir bak canım daha almadım ben etekli istiyorum bulamadım 🙄
Birgulbasegmez2 bebekkaradag bakayım cnm peki 40 giyiniyorum şimdi 1 ay var ya 42 mi almam gerekir acaba
Buket38 En güzeli ipli bikiniler oluyo kizlar bikini tercih ederseniz tabi. Ben bi beden büyük normal bikini aldim pentiden cok da rahat ettim
Birgulbasegmez2 Buket38 canım benim ilk gebeliğimden göbeğim hep çatlak onun için bikini giyemiyorum 🤦🏼♀️
Hcrksk Boyner’den aldım.bikini ama önü tüllü ve popoyu da örtüyor.çok tatlı bir bikini.üstü bluz olarak da kullanılıyormuş.çok çabuk kuruma özelliği var.biraz tuzlu 300 tl ye aldık
Hcrksk Birgulbasegmez2 ben mağazadan aldım canım.zaten denemeden alma derim.gebelere özellikle denetiyorlar