SERNUR Gamzee26 evde yok ama kesinlikle bunları aldırcam bulunması lazım. Sadece silverdin var evde 😔
SERNUR Dilara1503 sadece silverdin var evde yanık için ama eşime söylerim sabah gelirken alır dediginiz kremi.
Gamzeakd SERNUR canım hamileyken sürülüyor mu bilmiyorum ama silverdinve anestol da al anestesik uyuşturur hemen ..
Ozge994 SERNUR anladım canım ama her evde bulunmasi lazım umarım canın daha fazla yanmaz yaptıkların ise yarar
SERNUR Ozge994 sabah gelirken alır eşim söylerim Allah razı olsun valla kendimi geçtim karnıma gelince çok korktum 😔
SERNUR Zeynep0332 yumurta akı sürülmesi iyi olmuyormuş diye duymuştum canım birde beyaz tenliyim kıpkırmızı oldum inşallah iz kalmaz
Meryemece1 SERNUR yumurta akı sürün şifa olsun inşallah kuzenimde sizin GB hamileyken yandı yumurta akı sürdüler çok iyi geldi bide anestol krem silverdinle karıştırp sürün çok iyi gelio oğlum yanmıştı Dr ona yazmıştı
Ozge994 SERNUR tabi canım psikolojik de etkilenmişsin neyseki birler olmamış allah yavrularımızı bize bağışlasın
SERNUR Gizmolata rabbim kimseyi öyle sınamasın valla nasıl agladım canımın yanması bir yana haraket etmeyince aşırı derecede korktum 😔 çok şükür simdi kımıl kımıl 🥰🥰
Buketkucuk SERNUR yoğurt sür istersen canım ferahlatır onun dışında hametanmıydı tam hatırlamıyorum pişik kremiydi sanırım o da iyi geliyor bal da tavsiye ediyorlar çok geçmiş olsun🙏🏼
Edakman SERNUR canım bende yanmıştım su topladı günlerce acı çektim alovera yı bulabilirsen ikiye böl jeli çıkar ve gazlı bez ile sar sürekli yap saniyede geçer ve iz kalmaz
SERNUR Edakman evde hiç çiçek yok ve tekim şuanda 😔 bal sürdüm biraz rahatladım çok teşekkür ederim 🌺🌺