SERNUR Kızlar elime karnıma sıcak su geldi karnımdaki yanma hissi geçti fakat elim hala yanıyor neredeyse 1 kutu silverdin sürdüm hala yanıyor ne geçirir yanmasını😔
Gizmolata SERNUR yumurta akı, hücre yenileme özelliği olduğu için hızlı iyileştiriyor ve acıyı kesiyor, ama kurudua sürün kuruyunca yanmayı biraz hissediyorsunuz, kurudukça sürün bakın nasıl rahatlıcaksınız. Akı kokuda yapmaz.
Ozge994 SERNUR çok geçmiş olsun imkanın varsa nöbetçi eczaneye gönder eşini rif ampul alsın hemen eline dök ovala benimde yandı çünkü hemen kesiyor canım
SERNUR Asyaayaz1 var silverdini yıkayarakmı yoksa silerekmi çıkarıyırım elimden nasıl yapıyım. Çok teşekkür ederim
Asyaayaz1 SERNUR canını hangisi yakmazsa onu dene canım bal acısını alınca kremi tekrardan sürersin 🌸
Mervenur19 SERNUR doktor dışında önerilen bişeyin kullanılmamasını öneririm bazı yiyecekler daha çok yanmaya ve yaraların geç iyileşmesine sebep olabilir bence silverdini biraz bol sür sadece
SERNUR Gizmolata yumurta akı sürülmesi iyi olmuyormuş diye duymuştum. Ama olmazsa denerim teşekkür ederim 🌺
Deryaercin Canım ben de bilegimi yakmistim dayanilmaz bir aciydi camur surdum hem yanmasini aldi hem baya rahatlatti yanigim cok olmasina ragmen dene derim 2 3 kere yapsan iyi gelecektir
SERNUR Deryaercin iki kolum sol elim karnıma geldi karnım sag kolum baya geçti silverdinle ama sol elim hala yanıyor. Suanda çamur bulamam ki evde hiç çicek de yok toprağını alsam 😔
Estaner88 Balığı kızarttığın yağ bende inanmamıştım kayınvalidem demişti ben pis şeyi sürmem demiştim topluyodu bir kavanozda birgün ketıldan su döküldü bacağıma önce buz koydum sonra o yağı sürdüm pamukla hiçbir acı kalmadı aynı gün içinde uzun yola çıkmıştım bir de mürver ilacı yaparız biz göçmenler bal mumundan yapılır o birebir ne iz bırakır ne acı aklınızda bulunsun geçmiş olsun şimdi yapacağın patatesi kabuklarıyla rendele yanığın üstüne koy bezle sar kararınca patates tekrar tekrar yap bunu geçmiş olsun rabbim şifa versin inşaallah
Gizmolata SERNUR yanığınız açık yara değilse sorun olmaz, ama böyle derin yaralı kabuğu soyulmuş bir yanık olduğunu düşünmedim olsa yazardınız. Açık yaralı yanıkta evet sürülmez
SERNUR Dilara1503 sadece silverdin var evde yanık için ama eşime söylerim sabah gelirken alır dediginiz kremi.
Deryaercin SERNUR canim normal kumda olur camura cevirsen aslinda illa vardir bahcede falan dicemde baya rahatlatir cunku
SERNUR Gizmolata sıcak su gelir gelmez lavobuya koştum üstümü çıkarttım kızarılıık vardı baya baya karnıma gelince korktum çok şükür derin yanık oluşmadı ama yanması hala geçmedi
Zeynep0332 Kesinlikle yumurta akı cnm..fırında yapılan sulu bişi 2 kolumada dökülmüştü..1 koli yumurta akı sabaha kadar sürdük.kurudu tekrar sürdük..sonra yangını geçti..izde kalmadı ✌
SERNUR Zeynep0332 yumurta akı sürülmesi iyi olmuyormuş diye duymuştum canım birde beyaz tenliyim kıpkırmızı oldum inşallah iz kalmaz
Ozge994 SERNUR anladım canım ama her evde bulunmasi lazım umarım canın daha fazla yanmaz yaptıkların ise yarar