Yagmurrrr4907 Mervess4134 canim bende geçen hafta gittim 7+4 kalp atışını duyamadım hatta keseyi gördü sadece ve baya büyümüş dedi vajinal muayenede görebilirim dedi ama şuan için gerek yok dedi çarşamba tekrar gidicem inşaallah duyarız ❤
Mervess4134 Yagmurrrr4907 insallah duyarizz ya su mubarek aylarda bol bol dua baska sansimiz yok suanlikk cok sabirsizlaniyorum herkz gbi duymak istiyorum rabbim bebeklerimizi bize bagislasin🤲🏻😙
SnglD Uygur canım hiç korkma geç duyulabiliyor çok normal bi çok insan yaşıyor bunu bekle biraz daha dua et bol bol 🙏🏻 Doktorum 6. Hafta da duyulmadı büyük ultrasonda da duyulmazsa kürtaj yapıcaz dedi. PsikolojimiZi bozmuşlardı resmen.
Uygur SnglD duyduk Rabbime şükürler olsun 🙏 ya bazı doktorlar geeçekten kendini bilmez Allahım ıslah etsin
busrasahinn Uygur 7+2 de doktorum kalp atışını gösterdi karından ultrasonda sende görürsün inşallah ❤ şimdi 21+5 olduk çok şükür 😍
Uygur busrasahinn duyduk bizde şükürler olaun kalp atışını gösterdi nasıl güzel bişey Rabbim hepimizin sağlıkla sıhatle kucagımıza almasını nasip etsin inşallah 💕🙏
busrasahinn Uygur amin inşallah çok sevindim canım Allah kucağına almayı nasip etsin sana da inşallah 😊🙏
anne_adayiii Uygur bende bugun 7+2yim.. 6+4te gittik en son ..ustten kese göründü bebek görünmedi bende heyecanla bekliyorum haftaya ctesi bi daha gidecegiz..
Uygur Aslii61 canımm cok teşekkür ederiö şükürler olsun ki duydum mercimeğimin kalp atışını nasıl güzel Rabbim herkese nasip etsin sağlıkla sıhatle kucagımıza almayı nasip etsin inşallah 💕🙏
yldzyldz anne_adayiii sizinle aynı durumdayım ve günümüz haftamız hepsi aynı kontrole gittiğimiz gün Bile aynı 🤷🏻♀️😊
yldzyldz anne_adayiii son adet tarihim 14 Nisan 6+4 te kontrole gittim misket kadar keseyi gördük bebeği göremedik
Uygur yldzyldz anne_adayiii Allahın izmiyle görürsünüz benim bugün 7+3 olduk Rabbime şükürler olsun duyduk sesimizi 🙏 sizde duyarsınız Allahın izniyle canlarım 💕🙏
MeralimekEkinci yldzyldz bende adet 17 Nisa’n 6+1 de alltsnnkeseyi gördük ve yolk kesesini 15 gün sora tekrar çağırdı üsten mi alttan kı gördünüz keseyi