• Doğum
  • 38 39 40. Haftadaki anne adayları

Artik butun postlari ezberlemisim gibi hepsi cok tanıdık geliyor hep 37den sonraki haftaları aramaya basladim daha erken haftalara bakmiyorum bile 38 +3 günlüğüz biz beklemedeyiz sizde durumlar nasil son haftalar nasil geciyor arkadaşlar

Kiymet bende 38+3 üm. Kuyruk sokumu kemiğim eğri eğer o eğrilikten bebek kanala girebilirse normal doğum yapabilirsin dedi doktorum. Kilosu atmadan kanala girsin istiyorum bol yürüyüş squat yapıyorum ama tık yok ☺️

Bbssra insallah girer cnm ne zaman kesinlesecek peki 40 kadr bekleyecekmisin kilosu neydi enson

Kiymet yalancı sancılarım oluyo bakalım cuma günü randevu var ya bakalım ne olacak sizin nasıl gidiyo

38+0 selamlar herkese👋 1 subatta sezeryana alıncam kısmetse

Zeynep_kenan yani rahimde yumusama var dedi doktor ama net bi açılma vs yoktu 36 dan beri siklastirdim egzersizleri ve ise yarayacak ne varsa yapiyorum net bi belirti yok kanala daha inmemis malesef basi asagida kanala yakin dedi doktor dün kontrolum vardı bekleyecegiz gibi daha

Bbssra eğrilik bende de var doktorum doğum sırasında kemiğin kırılma ihtimalinin olabileceğininden bahsetti toparlanması uzun zaman sürebilirmiş o yüzeden mecbur sezeryanı seçtim umarım sizin için daha iyi ilerler süreç

Ahuka kacinci haftan ve ne zmn olcaksin sezeryan

Bizde 37+3 olduk bakalım şuan sakinlik ve sessizlik söz konusu 😄

Kiymet bende beklemedeyim ne kanala iniyor ne sancı ne bi belirti var daha çok yukarı da