Artik butun postlari ezberlemisim gibi hepsi cok tanıdık geliyor hep 37den sonraki haftaları aramaya basladim daha erken haftalara bakmiyorum bile 38 +3 günlüğüz biz beklemedeyiz sizde durumlar nasil son haftalar nasil geciyor arkadaşlar
38 39 40. Haftadaki anne adayları
Kiymet 38 +0 bakalım ne zmn gelcek paşa 🙏❤️🤰👨👩👦
Zeynep_kenan merakla bekliyoz varmi bi belirti acilma sanci vs
Kiymet yalancı sancılarım oluyo bakalım cuma günü randevu var ya bakalım ne olacak sizin nasıl gidiyo
38+0 selamlar herkese👋 1 subatta sezeryana alıncam kısmetse
Zeynep_kenan yani rahimde yumusama var dedi doktor ama net bi açılma vs yoktu 36 dan beri siklastirdim egzersizleri ve ise yarayacak ne varsa yapiyorum net bi belirti yok kanala daha inmemis malesef basi asagida kanala yakin dedi doktor dün kontrolum vardı bekleyecegiz gibi daha
Kiymet bende 39 haftalık oldum ama hiç yalancı sancı falan yok biran önce gelsin istiyorum 😊
Fatmaelif1 bende ondan istiyorum artik dogum olsun kendiliginden ama son kontrol icimi karartti biraz
Kiymet alllah sag sağlim kucagımıza almayı nasip etsin inşallah 🙏
Bizde 37+3 olduk bakalım şuan sakinlik ve sessizlik söz konusu 😄
aslihanaslans canim pilates hurma adacayi yürüyüş vs hepsini siklastir bence bu hafta artik hersey serbest
Kiymet bende beklemedeyim ne kanala iniyor ne sancı ne bi belirti var daha çok yukarı da