Sibelezgi Subatta basliyormus ama hergun 1 urunde indirimmis bende toplu yapmayi dusunuyordum yarin.ama subati beklicem artik 😇
Minnakhamis Sibelezgi ben kıyafet ıvır zıvırı küçük şeylerli toplu alıcam ama büyük parça örn mama sandalyesi vs ya da bez,ıslak mendil, pamuk vs gibi şeyleri stok yapıcam öyle düşündüm dedim belki farklı şeyler öneren olursa diye post açtım ☺️🌸
Serdem39 Minnakhamis bebek arabası ve mama sandalyesi almayı düşünüyorum tek eksiğim onlar kaldı şubat indirimi olacak diye almamıştım. Çalışana sordum %28 indiririm olacak demişti
Ylmzbsra Minnakhamis ben dün Pendik Pendorya AVM gittim ordan baktım ebebekte kız bebekte elbise takımlar çok uygundu
Fadimehnk Minnakhamis ya e bebek uygulama da katalog görünmüyor bende hangi gün ne indirim var bulamıyorum
Gigy Minnakhamis şimdiden siteye giriş yapılamıyor 😔her şeyi almayı düşünüyordum bu indirimde ,sanırım 1 2 kez mağazalara gitmek şart oldu 🤔
Minnakhamis Gigy evet canım toplu çıkmıyor ama ekranda veriyor parça parça hangi ürünler indirimde diye siteye girdim gördüm şimdi ☺️🌸