Minnakhamis Kızlar e bebek indiriminden neler almayı düşünüyorsunuz ? Benim gibi yeni annelere fikir verir misiniz ? ☺️🌸
Minnakhamis Amneala1721 Neslihan1903 seymademiree Valla bende tam bilmiyorum 🤷🏻♀️ ama Şubat’la beraber başlıyor diye biliyorum 🤔
Ylmzbsra Merhaba ben bugün wee nin 125 ml 250 ml cam biberonunu aldım zıbın aldım her geçen gün artıyor fiyatları şuan cinsiyrtini öğrenmedigim için bişey alamadım ama kız bebekte baya indirim var
Melek44 Tekstil ürünleri baya oldu nerdyse bırakmamişlar bişi coktn vardı indirim ama diğer ürünlern indirimi ne zmn blmyorm sanki wee baby ürünleri indirimdeydi
Snisa_2 Minnakhamis ben müslin örtü ve birkaç yazlık takım aldım gayet uygulana aldım E bebekte müslin örtü 110×110 iki tanesi 35 lira
Snisa_2 Ylmzbsra https://www.e-bebek.com/hellobaby-bebek-tasitlar-muslin-cok-amacli-battaniye-p-genhblubat017-0021/
Ylmzbsra Minnakhamis ben dün Pendik Pendorya AVM gittim ordan baktım ebebekte kız bebekte elbise takımlar çok uygundu
Nur1806 Minnakhamis ben 2-3 posta kıyafet siparişi verdim canım. Özellikle tulumlarda çok indirim var. İndirimden de bebek arabası biberon takip edeceğim