Sen1meleksin Ebrulice78 o bende oluyo şu sıra 2-3 kere bende bebek baskı yapıyor sanıyordum çünkü o sıra bebekte hareket ediyor
Ebrulice78 Sen1meleksin artık yalancı sancılar oluyor rahim kendini hazırlıyor ondandır diye düşünüyorum bende ama korkutmuyorum kendimi ya büyüttükçe o sancılar gelince daha çok telaşlanırım oda doğumu zorlaştırır
Cicek33 Bizde 36+5’ iz bazen kasıklarımda ağrı oluyor kasılmalarım var ama tam olarak sancı ne bende bilmiyorum 🤷🏻♀️
edakyconal07 Cicek33 sancı tam olunca hissedersiniz ağrının tarifi olmaz ama yavasdan vurmaya başlar hızlanır hızlanır biraz yoruluyoruz ama aralarda dinlenme payı oluyor tabikide Rabbim dayanilicak kuvvet veriyor😊
Egeligif Sen1meleksin ben de 34+4 um şu an doktora sordum sancinin yalancı mi yoksa doğum sancısı olduğunu nasil anlarız diye Adamın cevabı : emin ol doğum sancısını anlarsın kaçırmazsin oldu🙈😅
Egeligif Sen1meleksin ben de 34+4 um şu an doktora sordum sancinin yalancı mi yoksa doğum sancısı olduğunu nasil anlarız diye Adamın cevabı : emin ol doğum sancısını anlarsın kaçırmazsin oldu🙈😅
Ebrulice78 edakyconal07 bende gelsin istiyorum ilk işim yüzüstü yatmak böylede uyku uyuyamıyoruz artık en azından bebek doğunca bir saatte olsa istediğimiz pozisyonda yatabilecez sağa sola dönerken 5 aşama gerekiyor resmen 🤣
Sen1meleksin Ebrulice78 valla benimde öle ya yüz üsti yatmayı cok özledim dönüp durmak ve sırt üstü yatmak cok zorr
Mine23 Sen1meleksin gelmeye niyeti yok galiba 😍artık dogurmak istiyorum ama zamanı var galiba beklicez mecbur
Gmzecemelin Sen1meleksin dun sezeryan olmaya karar verdim ilk dogumum 😍 nst ye girdim sancim cikmadi . Yan odada biri normal doguruyordu . Biraz etkilendimm
ebrureyhan Ecesuben yani 37 de mi alıcak ben de 35 haftayım sezeryan için ne zaman gün vericek ikinci 39+5 te almıştı bundada beklermiyim
Gmzecemelin Sen1meleksin cok fazla bagiriyordu tabi ki herkesin farkli ama ne bilim etkilendim iste 36+0 dayim bende
Duygusuz Sen1meleksin benim kasılmalarım vardı o yüzden 30 da nst ye başladı Dr. 2 hafta kadar progestan kullandım sonrada kasılmalar azalsın diye bu haftaya kadar magnezyum aldım bu hafta onuda bıraktırdı Dr um
Yagmuraksu Sen1meleksin bana da doktorum geri dedi ama bakalım nasıl olcak cuma günü randevum var ne diycek
Bursa97 Sen1meleksin bizde 36 yüz bugün belime ve karnıma ağrı girdi doktorum hemen gel dedi gittik oda nts da sancı çıkmadı bebekte kanala girmemiş kanalın üstünde kafası dedi açılmak da yokmuş hiç geri gönderdi gerçi zaten sezaryan olucak 11 şubata gün vermişti ama agrimda hiç geçmedi bilmiyirum nts de sancim çıksaydı bu gece alırım bebeği dedi ama Allahtan nts de sancı çıkmadı ama agrimda geçmedi 😒
Aysegulbaz63 Bizde 35+3 haftlgz akıntım çok fazla var biraz önce iç çamaşırımda fark ettim akıntıyla beraber bi nokta kadar kan gördüm sizce neden olabilir
Mira1453 Aysegulbaz63 hayırlı olsun nişanın geldi doğum her an olabilir benim il oğlumda nişandan sonra 3 gün geçti doğum yaptım ☺️
Gmzecemelin Aysegulbaz63 bugun bendede oldu peceteye geldi silince 3 kere ? Bebek hareketli ama baya baya ? Nisan olamaz heralde buu
Silackrr 36+5 sancının nasıl bir etki hissettirdiğini açıklayabilir misniz? Sancı gibi değilde hareket ediyomuş gibi hissediyorum hiç sancım olmaması normal mi acaba ben mi anlayamıyorum 🙈🙈sancım olmadığı için normal doğum yapamycak mıyımm