Sidlya Slmlar arkadaşlar 11 haftalık gebeyim hapşırırken kasığımda ani bir batma oluyor sizde de var mı acaba normal mi
Rabiskooo Sidlya Merhaba bende de oldu canım karnıma şiddetli ağrı saplandı bı an çok korktum doktora gittiğimde bir problem yoktu doktorum da hapsirirken öksürürken olabilir ddi
mlkkk Sidlya bende hala oluyor ama o haftalarda daha çok oluyordu ben acaba idrar yolu enfeksiyonum mu yapıyor diye düşünüyorum ama bilemiyorum 😊
Sidlya Rabiskooo ayy çok saol canım korktum bi an iğne gibi batıp geçiyor insan korkuyo Allah korusun🤲🏻
Sidlya mlkkk bende enfeksiyon yok bazen fazla batıyor bazen az ama iğne gibi batıp geçiyor bende korktum
Mervebozkurt35 Sidlya bende de bir kaç defa oldu sağlık ocağındaki ebeme sorduğumda ayaklarını üşütmüşsün muhtemelen dikkat et dedi bebekle ilgili bir sorun yok dedi doktoruma da sorduğumda kanama olmadığı sürede sıkıntı yok dedi :)
Sidlya Seduru bende de ayakta veya otururken oluyor bebişlere zararı olmasın da önemli değil bunlar geçer 💕
Buse919221 15.haftaya kadar falan benim de her hapsirdigimda oluyordu. Hapşiricagimi hissettiğim anda dizlerimi karnıma doğru çekiyordum acısını biraz hafifletiyordu siz de öyle yapmayı deneyin:)
Seduru Sidlya kızıma hamileyken çok olurdu korkardım bende normalmiş ama şimdi hamileyim ama hiç olmuyor desem yeridir ☺️
Attent Sidlya evet canim aynisi yasadim doktorum magnezyum verdi 33 haftamdayim düşün artık hic olmuyor valla hapşırmaya korkuyordum kasığıma agri girecek diye sen bu sıkıntını mutlaka doktoruna soyle ama
Sidlya Attent çok şükür geçmiş canım aynen doktoruma kontrolde söyleyeceğim ama iyiki varsınız hele ki ilk gebelik tecrübesiz olunca hemen panik oluyosun ama form sayesinde birbirimize yardımcı oluyoruz rahatlatıyoruz 💕
_Elifffffff_ Bende aynı durumu yaşıyorum hem hapşırınca hemde oksurunce oluyor bende 😕 12 haftalik hamileyim bende
Mrtmn Sidlya bende de oldu bir kaç defa normal bence artık içimizde bir canlı var rahim organlar hepsi şekil değiştiriyor