Anne54 nisotti doğru söylüyorsun canım ama sağlık ocağındaki doktorum değerlerin zaten çok yüksek değilmiş şimdiki değerlerinede bakalım ben sana diyet listesi konusunda yardımcı olurum dengeleriz düzeltiriz dedi bugünki sonuçlara göre öyle yaparım olmadı sıra almak bulmakta sıkıntı
Anne54 Birminiginannesi canım benim sonuçlarım çıktı doktorum iyi ama dikkat etmemi söyledi tetikleyebilir bi iner bi çıkar düzenli beslen dedi glukoz sonucum 66 çıkmış
Anne54 Birminiginannesi https://imgyukle.com/i/HvmDBy bak bu bugünki tahlil 74-110 diyor 66 çıkmış ama 12 saat aç kaldım bide sabaha kadar uyuyamadım hiç öldüm açlıktan 😂 Şeker yüklemesindeki tahlilimde glikoz içmeden önce açlık 114 çıkmıştı ozamanki biraz fazla bugünkide biraz düşük çıktı anlamadımki ben 😞🤔
Birminiginannesi Anne54 12 saat ac kaldıgı icin mi acaba ben şeker ölcme makinasını aldım halamdan takip edicem oglen ölctüm yarı ac yarı toktum 104 cıktı
Anne54 Birminiginannesi büyük ihtimal oyüzden canım sende düzenli ölç göster doktoruna dikkat edersek biter gider inşallah
Birminiginannesi Anne54 sen iciyor musun Neskafe ben hasret kaldım hamilelikten once gunde 1 tane icerim mutlaka hamile kaldım sadece 2 kere ictim zararlı diye biliyorum cok sık icme cnm dogurunca Allah hayırlısını versin ama normal dogum versin kolayından inşallah ama sezeryan olursak bol bol icicez baş agrımız icin🤭🤗
Anne54 Birminiginannesi günde 1 taneden bişey olmaz canım ya şeker muhabbetinden önce 3ü 1 arada içerdim günde 1 tane yada her gün değil şimdi 2si 1 aradaya döndüm şekeri ne kadar çıkarırsam o kadar iyi beni toplayan o napim 😔
Birminiginannesi Anne54 aynen cnm allahtan az kaldı 12 hafta kaldı bebişimin gelmesine sonra bol bol yeriz🤭
Cns_33 Anne54 canm benmde sekerm yuksek cikti aclik gayet normal ama tokluklar yüksekti hemen endokrin e yolladı doktorm ordaki doktor diyete başlattı seker olcum cihazi aldirdi 1 aydir kontrol ediyorum normal ilerliyor ama her hafta ölçümleri esim götürüyor yani tokluklar da cok önemli istersen baska doktora gorun çünkü seker tehlikeli bise sadece acliga bakmayla olmaz
kadriye25 Süt,yoğurt, maden suyu bunlar şekeri dengeleyen şeyler zaten. Hemde tok tutuyor. Ben evde ölçüm yapıyorum geceleri acıkınca soğuk şekersiz süt içiyorum. Sabahları 90 in altına düştük çok şükür