Mybabyizmir şöyle ki sutum glyo zannettim bırde 29 hftadan berı kasılmam vardı kontrole gdyodun nts de sancm cıkyodu nyse en son sancım mevlıd gecesı arttı esım yok platesde zıpladm fln brz hafıfledı gbı oldu uyudm yorgunluktan sbh klktm hareketlı kzm ama agrm brz var nyse akşm oldu esmle alışveriş gttk dedm altm ıslndı yıne wc gdn gttm gldm dedm ebeye yzyorm bune sureklı su gbı ıslnyorm agrmdq bsladı nyse yazdm gel dedı bz eve brktık aldklarmzı hstneye gttk nts bgladılar az sancı var alttan bktılar catal muayene acılma yok kan ıdrar derkn protein kacagı cıktı bırde bnı brden kldrdılar nts den tansıyon olctuler yuksek doktor hbr verıldı doktor yatıs demıs sunı baslıcaz dedm o nden nlyo dedı gebelık zehırlenmesınden şüphelendı doktor takıp edcz normlde kasım 25 gbıydı dogumum ekım 29 akşam gttık dedıler bı kac hftadan bısey olmz dogurcan enınde sonunda saglıgınız önemlı dedı esımde sağlıkcı onayladı bn aglyorm ama korkuyorm haftası küçük dıye kuvezde klr vs nyse yats oldu sunı takıldı sancı var 100 vuryo bn hsetmyorm kasılma hısedyorm arada öğlne kdr ertesı gun sureklı acılma olup olmdgna bktılar dogumhanede arada sunı takıyolar bı norml serum takyolar fln derkn ızmır depremınden 5dk sonra doguma ındrdıler acılma 4 cm ılerlemuo dedıler tbı brksalar o gece dogrurdm bn doktor ıste acılmm yoktu ztn hc sunı ıle bıde krem ıle destekledıler sonuc sezeryan oldm 37 hftaydm kızım 1 hfta gerı mınyon oldugu ıcn 36 hfta oldu dogdu 2020gr 46 cm 🤗 cok agldm ama ypck bsy yok cektım cefasını olcagı varmıs olmus o aglama sesınde hersy btyo ona konsantre olyosun cok gzl bır duygu ıste tek pişmnlık bıberon oldu suan 3 aylık oldu emmıyor sagıyorm sagabıldgm kdr oda cok zor rbbm saglıkla kucgna almyı nsp etsn ıns uzun oldu kb 🙈