inci_2020 Kızlar 3 aylık hamileyim, hamileliyimi bildiyimde 61 kiloydum bugun ise 57 kiloyum hamilelikde hiç kilosu düşen varmı? Normal bişeymi?
Nurunannesiii12 inci_2020 korkma komsum.hamile iken bulantılardan dolayı kilo vermişti bebeğe bisi olmuyor.yalniz beslenmene dikkat et
gullcannn inci_2020 Canım ben 18+5teyim 8 kilo verdim. Hiçbir sıkıntı olmuyor doktorum normal dedi çok kustum birşey yiyemedim. Hatta son kontrolde bebek olması gerekenden bile 1 hafta önde gidiyor tombik. Rabbim öyle yaratmışki vücudumuzdan besin alıyorlar bir sekilde
Selinaymurat inci_2020 aynı durumdayım bende ilk başta 52 kiloyla hamile kalmıştım şimdi 46 kiloya kadar düştüm sadece bebeğim kilo aldı 29 +3 haftadayım bebeğim de 1kilo 200 gram felan sadece o kadar kilo aldım şimdi en fazla yani 47 kilo falanım doktor çokça ye diyor kilo almam için ama kustuğum için alamıyorum
Ontuy Evet ben de maalesef kilo verdim 2 kilo kadar ama yavaş yavaş toparlıyorum sanki bulantılar azaldıkça, önceden hiçbir şey yiyemez bulanırdım çünkü 😞
Damlaaaa3838 inci_2020 canım bende aynıyım 15 haftalık hamileyim basından beri 7 kılo verdim kusmalardan dolayı doktorum normal dedi serum takıyordu arada ama yeni yeni geçiyor şükür bulantılar
mercimekkoftesi1 56 kiloyla hamile kaldım şu an 15 haftalık hamileyim ve 52 kiloyum 🤷🏻♀️ Bulantılardan dolayı doğru düzgün bişey yiyemiyordum vermişim kilo
Haticeyuce31 inci_2020merak etme canim ben iki gebeligimdede öyleydim ilk 4 ay verdim sonra almaya başladım simdi bu gebeligimde 17 haftaligim daha yeni bu ay 2 kilo almışım yeni yeni almaya başladım yani
Bebek-geliyor inci_2020 ilk baştaki şişlik iniyormuş ilk 3 ay bende sürekli kilo alıp veriyordum normal demişti doktor o şişlikten kaynaklıymış asıl kilo değil demişti. Bebeğin gelişimi ve kilosu haftası ile uyumlu ise dert etmeyin.
Bebek-geliyor inci_2020 ilk baştaki şişlik iniyormuş ilk 3 ay bende sürekli kilo alıp veriyordum normal demişti doktor o şişlikten kaynaklıymış asıl kilo değil demişti. Bebeğin gelişimi ve kilosu haftası ile uyumlu ise dert etmeyin.
Fatma_7 Ben 64 ile hamile kaldım 55 e düştüm tam tamına 9 kilo verdim. Aşırı kilo verimi iyi bişey değil
Eda319 inci_2020 Canım bende 12 haftama kadar 7kilo vermiştim hiçbişe yiyemiyordum şimdi 27.hftamdyım bebeğim 850gram bende7kilo almışım 🙈