Alpereninannesi Ayktskne inan ekstra hic bisey yemiyorum bebege yariyacak kilo aldiracak diye.ben dogumdan korkuyorum nasil doguracam kilosu fazla olmasin dogunca alsin diye.benim oglanda aldi basini gidiyo😂
Esmmaa FeriDEniz 33 haftalıkken ben gittim geçen hafta, 2 kilo 35 cm dedi ama şimdi kağıda baktım 5.80 cm yazıyor 7 ile çarptığımda 40 çıkıyor doğru mu🤔 kafam karıştı şimdi Hatta boyu 2 hafta geriden dedi doktorum bana, sütü çoğalttıysan genetiktir dedi
FeriDEniz Esmmaa bilemiyorum ki. Son üç dört kontrolde hiç söylemiyor benim doktorum boyunu. Söylesem de yanlış çıkar, ölçümler bebek iyice büyüdüğü için artık sağlıklı olmuyor diyor.
Eymeneda Ozak bende bugun gittim konttole 32+4 haftalığızz 2400 dedi 😥 banada şeker vs. Yasakladı inşallah doğuma kadar koruya bilirim kilomuzu yoksa sezeryan kaçınılmaz son 😢
Ozak Eymeneda aynen canım bana da yasakladı ama ozellikle tatlı yememek ne mümkün 😣 böyle gidersen 4 kiloyu bulur dedi ve normal doğumu bu durumda unutmam gerek kendi capimda perhiz yapiyorum ama dikkat ettikçe daha da yiyesim geliyor