Burcunur__ Nilasyamom ikili test güzel çıkınca zaten üçlü testi istemiyorlar . İçini gönlünü ferah tut . Kız kardeşimede öyle dediler ama maşallah Nur topu gibi evladı oldu Allah’a dua et rabbim hayırlısını versin inşallah 🙏 Testlerin yanılma payı var unutma sakın .hamileliğini bunları düşünerek zehir etme kuzum farklı bi doktora git tekrar yaptır . Ense kalınlığı ikili taramada güzel çıktıysa üçlü yapmaya gerek yoktu zaten .
Mel05 9391 benim ikili 243 :1 di galiba riskli cikti. Oda yasdan dolali dediler. Cok yuksek bir otan deyil.defiler sinir 240 oluyormus galiba ben dna trst yaptitdim kandan.
9391 Mel05 anladım inşallah çok güzel bir sonuç gelir, ben zaten inanmıyorum risk durumuna ama kafada soru işareti kalmaması için iyi yapmışsınız
momsboys Nilasyamom tarama testinde pozitif diye bişey olmaz canım risk değeri yüksek çıkmıstır oran kaç benim ikilide 1:161 cıkmıstı nıpt testi yaptırdım temiz çıktı cok şükür. arkadasımın da ikilisi temiz çıktı üçlü testte risk çıktı oda amniyosentez yaptırdı temiz çıktı öncelikle kalbini bi ferahlat . için rahatlasın istersen amniyosentez yaptır
Nilasyamom momsboys amniyosentezi 2 düşüğüm olduğu için yaptırmanın sakinxalı olduğunu söyledi doktor fetal DNA yaptır istersen dedi , ben istemedim. Ne olursa olsun rabbimden gelene razı oldum, inşallah sağlıkla kavuşuruz 🤲🌸
momsboys Nilasyamom bence korkma kuzum ultrasonda büyük oranda anlaşılıyor hatta detaylı ultrasonda tek tek inceledi doktorum sen bence detaylı ultrason için iyi bir doktor arastır bul testinin riskli cıktıgını söyle onlar bakarlar
Nilasyamom momsboys gittik sorun yok çok şükür 30 haftalığım şuan Allah’ıma bin şükür inşallah herşey güzel olur
Muzay Nilasyamom Nilasyamom inşallah sağlıklı hayırlı bi bebek olur canım bende yarın ikili teste gidicem çok korkuyorum inşallah kötü birşey çıkmaz
Bsrkst C-z-M-d merhaba bu genetik testi dediğiniz şey, hamileyken mi yapılıyor. Ben ilk bebeğimi kaybetmiştim doktorum eşimle beni genetiğe yönlendirim gen sayımı istemişti. Aynısı mı? Şimdiden teşekkür ediyorum
Nilasyamom Bsrkst hayır hamileyken değil. Gidip kan veriyorsunuz genetik herhangi bir bozukluk var mı bakıyorlar 1 ayda çıkıyor sonuç. Benim 2 düşükten sonra yaptırdık eşimle , bende kan pıhtılaşma bozukluğu çıktı. Şimdi her gün iğne yapıyorum.
Bsrkst Nilasyamom anladım aynısını bizde yaptırdık aynı şeymiş demek ki teşekkür ediyorum. Bende de pıhtılaşma çıkmıştı. Ayrıca gen taraması da yaptırmıştık
Nilasyamom Berra71 yani kuzum çok irdelemiyorum doktora sorarak. Allahtan gelene razı olduğumuz için. Haziran 23de Allah nasip ederse kızıma kavuşucam. İnşallah sağlıklıdır, ayıpsız özürsüz kavuşuruz 🌼🤲 Allahım kimseyi de beni de evlatla sınamasın. Tek duam bu.