9391 Yagmur515253 evet tamamen para için olduğuna kanaat getirdim bugün, başka bir doktora gideceğim ama direkt detaylıya gireyim diyorum başka doktorda
Hamilebayan41 Nilasyamom benim de ikili taramada ense kalınlığı normal in üstünde yani down sendromu olabilir dediler bakalım 3 lü tarama daha yaptırmadım ne çıkacak bilmiyorum ama ne olursa olsun o benim herseyim🥰
9391 Hamilebayan41 aynen öyle evladımın kalbini durdurcak halim yok bu saatten sonra her türlü kabulüm, ikinci hamileliğim kısmet olursa hiçbirini yaptırmıcam bu testlerin, zorlayan olursada doktor değiştiricem
Nurkio Nilasyamom benim ablamın çocuğu içinde down sendromlu dediler ama ablam ne olursa olsun çocuk benim çocuğum dedi doğurdu valla yeğenimin ne down sendromu ne de herhangi bir problemi var zaten bu testler %100 sonuç vermiyor benim doktorum da ihtimalleri hesaplıyor dedi stres yapıp kendini bunaltma rabbim hayırlısını versin
9391 Nurkio evet çok yanıltıcı sonuçlar çıkıyomuş, hiç inanmıyorum ama doktorun bizi soktuğu bu durum canımı sıktı çok, buraya yazıp biraz rahatlamak istedim çok sağolun cevaplarınız için🙏🙏
Hamilebayan41 9391 ben ilk oğlum da yaptırmadım sadece ikili tarama yaptırdım ama bunda ikili taramada sıkıntı çıkınca doktor um 3 lü tarama testini de yapalım dedi bu kez yaptiricam zaten kan flan alıp test yapicak bu başka hastalık falan var mı diye de bakmak için dedi bakalım hayırlısı olsun.
Saltan Nilasyamom ikili test diğer üçlü ve dörtlü testten daha yüksek sonuç verir. İkili yaptırmışsınız. İyi de çıkmış. Her söyleyen dr u dinlememek lazım. Ama madem yaptınız dert etmeyin. Yine de içiniz rahat etsin istiyorsanız Fetal DNA yı öneririm.
Nilasyamom Saltan doktorumda önerdi ama hem maddi olarak uygun değil. Hem de olsa bile Allah korusun, aldırmayı düşünmem . 2 düşükten sonda gelen bir prenses bu rabbim evlatlarımızla sınamasın inşallah 🤲🌸
Nilasyamom Yagmur515253 artık 30 haftalığız kuzum zaten ben Allah’a sığındım Rabbim inşallah sağlıkla kucağıma almak nasip etsin 🤲🌸
Mel05 9391 benim oldugum sehirde malessef ozel hasdane yok. Ben burda ozel muhaneye gidiyorum. Daha once doktorumda zaten devlet hasdanesindeymis bjndan dolayi ultrason degerlerini yazip tanidigi devlet hasdanediki dok. Randavu alip beni oraya yonlendirdi. Kendimde zaten calisdigim icin sigortaliyim. Degerlrrimi devlet hasdanesi de degerlendirildi ( benim yasimdan dolayi zaten riskli cikabilme ihtimlali vardi aile hekiminde daha onceden belirtmisdi) azda bir risk cikti. ilk gebeligim oldugu icin eşimle nift yaptimayi tercih edik. Bunun icinde gene devlet hasdanedeki dok. Yardimci oldu fiyat konusunda indirim den yararlandirdi bizi. Belkide sizin doktotunuz yapilan trst uzerinden 100% delik aliyordu onun icin illa test isfemis olabir.
9391 Mel05 evet yüzdelik aldığına eminim çünkü risk yokken bile ısrar ediyodu, onun amacı para olmasa bende daha farklı bakardım nifty ye, devletteki doktoruma gideceğim o ne derse onu yapıcaz artık, sizde sağlıkla alırsınız inşallah kucağınıza🙏
Mel05 9391 benim ikili 243 :1 di galiba riskli cikti. Oda yasdan dolali dediler. Cok yuksek bir otan deyil.defiler sinir 240 oluyormus galiba ben dna trst yaptitdim kandan.
Rabia112 Nilasyamom Büyük ihtimal yanlış test yaptılar çünkü biri iyi çıkıp diğerinin kötü çıkması saçma gibi. Yani ben hiç yaptırmadım gerek duymadım ama içinizi rahat tutun sağlıkla kucağınıza alacaksınız 😊❣️
Eynur_2147 Alwayshope Nilasyamom üzülmeyin aynı şey. Yengem de oldu yanılma payı da var Allah a teslim edin ztn her şekilde kabülünzdür üzülmeyin Allah’ın zoruna gider dua edin kalbinizi ferah tutun inşallah hiç bişi olmaz sağ salim doğar minnoş